To ΜEGA στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου για τον κορονοϊό-τι δηλώνουν αστυνομικοί (βίντεο)

Είναι γνωστό πως έξι αστυνομικοί στο Αγρίνιο βρέθηκαν θετικοί . Ο ένας εξ αυτών, μόλις 30 χρονών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, νοσηλεύεται σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο για κρούσματα στο νοσοκομείο του Ρίου, καθώς από τα ήπια συμπτώματα πλέον διαγνώστηκε με πνευμονία.

Η αστυνομική διεύθυνση λειτουργεί για τα απολύτως απαραίτητα και πάνω από 300 αστυνομικοί, έχουν ήδη υποβληθεί σε τεστ.

Ο νεαρός αστυνομικός, μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο του Αγρινίου στην Πάτρα, εξαιτίας της επιδείνωσης της κατάστασής του. Άνθρωποι του περιβάλλοντός του, περιγράφουν στο Live News την εξέλιξη της υγείας του από τη στιγμή που αισθάνθηκε τα πρώτα συμπτώματα.

 «Την Παρασκευή αισθάνθηκε κόπωση και το Σάββατο ανέβασε δέκατα, μέχρι 37,5. Την Κυριακή υποχώρησαν με αντιπυρετικά, αλλά επανήλθαν τη Δευτέρα. Είχε ήδη φροντίσει να μείνει απομονωμένος στο δωμάτιό του τις δύο αυτές ημέρες και επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ», ανέφερε συγγενής του 30χρονου αστυνομικού.

Ακολούθησε τις οδηγίες που έλαβε και εφόσον τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν, την Τρίτη έκανε το τεστ και βγήκε θετικό.

Σχέδιο… αντι-covid εφαρμόζεται από την ελληνική αστυνομία, προκειμένου να υπάρχει σωστή διαχείριση κρουσμάτων και να ελεγχθεί τυχόν διασπορά. Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» ωστόσο, παραμένουν οι ασυμπτωματικοί.

Δείτε ρεπορτάζ του MEGA για τις εξελίξεις στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας και τι δηλώνουν εκπρόσωποι των αστυνομικών. 

Σχόλια