ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ : Απίστευτο και όμως αληθινό ο Δήμαρχος και η οικονομική επιτροπή αποφάσισαν την προμήθεια απορριμματοφόρου προυπολογισμού 150.000 ευρώ με Φ.Π.Α. με σχεδόν μηδενική έκπτωση !!!!



Έγινε και αυτό  στον Δήμο Ξηρομέρου ο Δήμαρχος και η οικονομική επιτροπή με την υπ΄αριθμ. 168 του 2020 απόφαση, αποφάσισε την προμήθεια απορριμματοφόρου προυπολογισμού 150.000 ευρώ με Φ.Π.Α. με σχεδόν μηδενική έκπτωση και συγκεκριμένα έκπτωση 208 ευρώ κόστος αυτοκινήτου 149.792 ευρώ.
Με την παραπάνω απόφαση μειοψήφησε ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης  Ερωτόκριτος Γαλούνης ο οποίος κατήγγειλε ότι στον διαγωνισμό δεν τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται απο τον νόμο και συγκεκριμένα ανέφερε ότι οι τεχνικές προδιαγραφές που υπήρχαν στην τεχνική μελέτη  και στους όρους δημοπράτησης ήταν φωτογραφικές και δεν επέτρεψαν την συμμετοχή στον διαγωνισμό και άλλων εταιρειών.
Με αποτέλεσμα να να κατατεθεί μια και μοναδική προσφορά με ένα ελάχιστο ποσοστό έκπτωσης 208 ευρώ.
Για το λόγο αυτό ο κύριος Γαλούνης  πρότεινε στην οικονομική επιτροπή την μη έγκριση του δεύτερου πρακτικού αποσφράγισης υποφακέλλου οικονομική προσφορά και πρότεινε την επανάληψη της δημοπρασίας , με νέες νόμιμες τεχνικές προδιαγραφές που θα επιτρέπουν την συμμετοχή στον διαγωνισμό και άλλων εταιρειών. 















 

Σχόλια

  1. αρα θα εχουμε δυο καινουργια αυτοκίνητα ενα που αγοραζει τωρα ο δημος και το δευτερο που κανει δωρεα εταιρεια και το αυτοκινητο βρισκεται καπου και περιμένει την αποδοχη δωρεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΑΓΟΡΑΖΜΕΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΓΚΑΡΑΖ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΙΣ 650. 000 ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O κύριος λευτεράκης και ο κυριος Σούλας ο πολυπράγμων δημοσιογράφος που είχαν κάνει προεκλογικά σημαία τους τις απευθείας αναθέσεις τι λένε τώρα ????? ΜΟΥΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην υποτιμάς τους γύρω σου.
      λέω λοιπόν οτι ο Βασίλης Σουλας
      είναι πολυ καλός στην αποτύπωση των διαφόρων θεμάτων του δήμου.
      από το Mytikasprres μαθαινουμε πολλά γνωστά και άγνωστα για τα του δήμου μας.
      αμφιβάλλεις ?

      Διαγραφή
  6. και ξέρετε ποια είναι η εταιρεία που έχει κάνει την δωρεά ??? αυτή που έχει τα κλουβιά με τα ψάρια , κατα ταλλα κάνει αγώνα ο δήμαρχος να φύγουν οι ιχθυοκαλλιέργειες , χαχα πάει η κοροϊδία σύννεφο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η έκπτωση είναι στην τσέπη κ είναι λίγο βαθειά και δεν φενετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μ
    Καλά τι αστεία είναι αυτά .
    Η λέξη διαφάνεια είναι άγνωστη στην νέα δημοτική αρχή .
    Παντού πάρτι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου