Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Ξεκίνησε σήμερα(19/11) η διανομή συσσιτίων με την συνεργασία των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

 

    Αντιλαμβανόμενος τις δύσκολες συνθήκες λόγω της καραντίνας και της υγειονομικής κρίσης ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου σε συνεργασία με τα Νομικά του Πρόσωπα επαναφέρει την διανομή συσσιτίων.

Πιο συγκεκριμένα από σήμερα θα ξεκινήσει η διανομή σε όσους είναι δικαιούχοι με την συνεργασία των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» σε μια προσπάθεια να απαλυνθούν κάπως οι επιπτώσεις της κρίσης.

Επίσης ξεκινά και πάλι η τηλεφωνική υποστήριξη από την Κοινωφελή Επιχείρηση και όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνεί στο τηλ. 26310 27666 με το εξειδικευμένο προσωπικό.

Σήμερα ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος βρέθηκε στον Παιδικό Σταθμό του Αγίου Παύλου όπου έδωσε κατευθύνσεις σε όσους εργαζομένους των Παιδικών Σταθμών θα συνδράμουν την προσπάθεια. «Στόχος κανείς δημότης να μην αισθάνεται μόνος. Να απλώσουμε όλοι μια βεντάλια ανθρωπιάς και ευαισθησίας η οποία ει δυνατόν να καλύπτει τους συμπολίτες μας», είπε μεταξύ άλλων προς τους εργαζομένους ο Δήμαρχος.

Σχόλια