Δραματική έκκληση οικογένειας 58χρονου με Covid για να βρεθεί κλίνη ΜΕΘ

Έκκληση για την εύρεση κλίνης ΜΕΘ κάνει η οικογένεια ενός 58χρονου από τα Γρεβενά. Μέχρι στιγμής νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας σε νοσοκομείο της Κοζάνης.

Δραματική είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία αρκετών περιοχών της Β. Ελλάδας, όπου η έλλειψη κλινών ΜΕΘ παραμένει αισθητή με αποτέλεσμα άνθρωποι να μην έχουν και την ανάλογη νοσηλεία, παρά τη σοβαρότητα της κατάστασή τους.

Ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζει η οικογένεια ενός 58χρονου από τα Γρεβενά, η οποία απευθύνει έκκληση για την εύρεση κλίνης ΜΕΘ ώστε να νοσηλευτεί ο άνδρας που έχει νοσήσει βαριά με κορονοϊό.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ και όπως μετέφερε και ο αδερφός του, ο άντρας αυτός που νόσησε τη περασμένη Τρίτη με την κατάστασή του να επιδεινώνεται το απόγευμα της Παρασκευής, μεταφέρθηκε και διασωληνώθηκε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο “Μαμάτσειο” Νοσοκομείο Κοζάνης.

 Η εν λόγω μονάδα λειτουργεί άτυπα ως ΜΕΘ, ωστόσο, όπως μεταφέρεται από το οικογενειακό περιβάλλον του 58χρονου χρειάζεται επειγόντως η διακομιδή του σε άλλο νοσοκομείο ώστε να εισαχθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Κάνω έκκληση μέσω της οικογένειάς του να βρεθεί ΜΕΘ. Δεν έχει κανένα υποκείμενο νόσημα, απεναντίας είναι υγιέστατος”, τόνισε ο αδερφός του 58χρονου.

news247.gr

Σχόλια