Με την συγκατάθεση του Δήμου Ξηρομέρου η μεταφορά σκουπιδιών από το Αίγιο στο Φ.Ο.Σ.Δ.Α Παλαίρου !!!



 Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας διαπιστώνουμε στην τρίτη παράγραφο ότι αποφασίστηκε μεταφορά 8000 τόνων σκουπιδιών από το Αίγιο.

Η απόφαση πέρασε με τους ψήφους της δημοτικής αρχής του Δήμου Ξηρομέρου  και την ψήφο του προέδρου του Φ.Ο.Δ. Σ Α Αρχηγού της αντιπολίτευσης στον Δήμο Ακτίου - Βονιτσας .

Θετικά για την αποδοχή των σκουπιδιών απο το Αίγιο ψήφισαν  Κασόλας Θανάσης,Τριανταφυλλάκης Γιάννης (Δήμαρχος Ξηρομέρου) και Γερόλυμος Σωτήρης.

Αρνητικά Γεώργιος Αποστολάκης, (Δήμαρχος) Τσακάλης Κώστας.

Ακολουθεί η Ανάρτηση του δελτίου τύπου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας 

3. Χ.Υ.Τ.Α ΠΑΛΑΙΡΟΥ Αφήνει αιχμές ο κύριος Κασόλας για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στο Χ.Υ.Τ.Α Παλαίρου. Προφανώς έχει επιλεκτική μνήμη. 

 Ξεχνάει ότι ο ίδιος είναι Πρόεδρος του Φ.Ο.Δ. Σ Α ; 

 Μήπως ξεχνάει ότι μόλις προχθές 6 Νοεμβρίου ψήφισε στο Δ.Σ του Φ.Ο.Σ.Δ.Α την αποδοχή για δεύτερη φορά από το Αίγιο 8.000 τόνων σκουπιδιών ύστερα από την απόφαση του αρμόδιου Υπουργού και αίτημα του Δήμου Αιγιαλείας; 

 Μήπως ξεχνάει ότι η πρόταση για την μεταφορά των σκουπιδιών πέρασε από το Δ.Σ του Φ.Ο.Δ. Σ Α. με πλειοψηφία 3 – 2 αφού την ψήφισε ο κύριος Κασόλας με τους δύο εκπροσώπους του Δήμου Ξηρομέρου, ενώ καταψήφισαν και μειοψήφησαν Αποστολάκης – Τσακάλης; Τελικά μήπως θα προτείνετε σε επόμενη συνεδρίαση να δεχθούμε και τα σκουπίδια της Κέρκυρας; Λέμε μήπως ; 

Σχόλια


  1. Οποία πέτρα κι αν σηκώσεις από κάτω θα τον βρεις τον Γιαννάκη .
    Πρώτος στην διαπλοκή .
    Κάτσε εσύ Κώστα Μαθηματικέ και αγωνίσου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή, αντί να είμαστε σύμμαχοι και συνοδοιπόροι με το γείτονα Δήμο Βόνιτσας επιλέγουμε να είμαστε εχθροί; Απαράδεκτη η θετική ψήφος των εκπροσώπων του Δήμου Ξηρομέρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου