Η Εφημερίδα του ΚΔΑΠ Αστακού !!!!

 


Αγαπημένα μας ΚΔΑΠακια,

Πέρασε κιόλας μια εβδομάδα από το lock down που μας στερεί την καθημερινή μας συνάντηση στο ΚΔΑΠ μας, αλλά δε μας στερεί τη διάθεση, την όρεξη και την αισιοδοξία να συνεχίσουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε..μαζί!!!
Όπως θυμάστε, έχουμε βάλει στόχο να εκδόσουμε τη δική μας εφημερίδα. Την εφημερίδα του δικού μας ΚΔΑΠ. Εσείς ήσασταν αυτοί που καταγράψατε με τόση δημιουργικότητα τις στήλες της εφημερίδας μας και προτείνατε θέματα με τη δική σας μοναδική παιδική φαντασία.
Ήρθε η στιγμή η εφημερίδα μας ν' αποκτήσει όνομα και αυτό εξαρτάται από εσάς. Εκτός από τους ήδη προτεινόμενους τίτλους, θέλουμε να ακούσουμε τις εμπνεύσεις σας και στη συνέχεια, να συμμετάσχετε σε διαδικτυακή ψηφοφορία, ώστε να ορίσετε τον ιδανικότερο και πιο αντιπροσωπευτικό τίτλο. Εκείνον, που θα περιέχει όλα όσα πρεσβεύει και είναι το ΚΔΑΠ μας. Και ποιος ξέρει καλύτερα, εκτός από εσάς;
Έτσι εδώ μπορείτε με σχόλιο μέσω των γονιών σας ή σε inbox στο ΚΔΑΠ να μας στείλετε ποιον τίτλο προτιμάτε ή να προτείνετε έναν δικό σας να τον θέσουμε σε ψηφοφορία.
Περιμένουμε με ανυπομονησία τις προτάσεις σας.
Πάμε να κάνουμε τα απογεύματα μας δημιουργικά και συναρπαστικά!!!
Υ.Σ. Σε λίγες μέρες θα αναρτηθεί η Εφημερίδα του Οκτωβρίου που στηρίζεται περισσότερες σε εικόνες παρά σε κείμενα μιας και ο μήνας αφιερώθηκε στην οικοδόμηση αυτού του εγχειρήματος.
Επίσης εδώ μαζί διαδικτυακά δεν θ αφήσουμε το χρόνο να πάει χαμένος και θα βγάλουμε την εφημερίδα του Νοεμβρίου με κείμενα από το σπίτι, ζωγραφιές, εικόνες, συνταγές, αγαπημένες σειρές και ότι άλλο νομίζετε. Βέβαια θα έχετε και τη δική μας βοήθεια κάθε εβδομάδα.
Περιμένουμε τη συμμετοχή όλων σας!
ΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ ΤΙΤΛΟΙ
1. ΚΔΑΠ ΑΣΤΑΚΟΥ NEWS
2. ΤΑ ΑΝΗΣΥΧΑ ΚΔΑΠΑΚΙΑ
3. ΟΙ "ΠΑΙΖΩΓΡΑΦΟΙ" ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΑΣΤΑΚΟΥ
4. ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΔΑΠοΧΑΜΟΓΕΛΑ
Κάθε νέα σας ιδέα δεκτή και θα τεθεί σε ψηφοφορία!
Αφορά όλα τα παιδάκια όχι μόνο αυτών που έχουν προστεθεί εδώ οι γονείς αλλά και όποια παιδάκια οι γονείς τους δεν έχουν κοινωνικά δίκτυα μπορούν να μας το στείλουν με μήνυμα στο κινητό και εσείς να φροντίσετε να τους ενημερώσετε.
Η δημιουργικότητα και οι ευχάριστες στιγμές και σ αυτή την καραντίνα μας αφορούν όλους. 🥰

Σχόλια