Οικογενειακή τραγωδία στην Κατερίνη: Πέθανε ένα χρόνο μετά τον θάνατο της λεχώνας συζύγου του



 Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια οικογένεια στην Μεσαία Μηλιά Πιερίας όπου 37χρονος πέθανε ένα χρόνο ακριβώς μετά τον θάνατο της 29χρονης συζύγου του, από αλλεργικό σοκ.

Ο θάνατος της είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς η 29χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ένα χρόνο μετά πέθανε και ο σύζυγός της αφήνοντας ορφανό το ενός ετών παιδί τους.

Ο 37χρονος Γιάννης Πιτσιάνης, βρισκόταν εδώ και 14 μέρες σε κατ' οίκον περιορισμό από κορωνοϊό. Σύμφωνα με το pieriki ανέβασε υψηλό πυρετό και την περασμένη Τρίτη πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης για να νοσηλευτεί. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών, στο νοσοκομείο αφού τον ρώτησαν, αν έχει βήχα και αυτός απάντησε αρνητικά, του συνέστησαν να επιστρέψει στο σπίτι του και να συνεχίσει την καραντίνα. Δυστυχώς όμως, ο 37χρονος δεν άντεξε και τελικά κατέληξε, ένα χρόνο ακριβώς από τη μέρα που είχε πεθάνει η  29χρονη λεχώνα γυναίκα του, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από αλλεργικό σοκ, αφού της χορηγήθηκε λάθος αντιβιοτικό στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. 

Σύμφωνα με τους συγγενείς στο βιβλιάριο της άτυχης γυναίκας υπήρχε η επισήμανση για αλλεργία σε συγκεκριμένο αντιβιοτικό σκεύασμα. Η νεαρή γυναίκα γέννησε με καισαρική τομή και της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο στο οποίο ήταν αλλεργική. Ο οργανισμός της άρχισε να αντιδρά αρνητικά, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και να οδηγηθεί στην Εντατική.

Όταν διακομίστηκε από την Κατερίνη στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία εκεί διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλικό οίδημα λόγω της αντίδρασης του οργανισμού της στο φάρμακο.

Να σημειωθεί ότι σήμερα, επρόκειτο να κατατεθεί αγωγή από δικηγόρο της οικογένειας για το περσινό τραγικό περιστατικό του θανάτου της 29χρονης.

https://www.zougla.gr

Σχόλια