Χριστίνα Σταρακά: “Ο κ. Παπαναστασίου διοικεί τον Δήμο, κάνοντας αντιπολίτευση!”

 

Μαίνεται η αντιπαράθεση μεταξύ του δημάρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου και της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αγρινίου Χριστίνας Σταρακά για το ΔΠΠΝΤ.

Αρχικά με ανακοίνωση η κ. Σταρακά κάλεσε τη δημοτική αρχή να αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την Πανεπιστημιακή εκπαίδευση στο Αγρίνιο.

Η απάντηση του Δημάρχου Αγρινίου ήταν άμεση για το ζήτημα ο οποίος, τόνισε πως «η κ. Σταρακά, δε δικαιούται να μιλά για το Πανεπιστήμιο».

Την αντιπαράθεση συνεχίζει η κ. Σταρακά με νέα ανακοίνωση σημειώνοντας πως ο δήμαρχος Αγρινίου “διοικεί τον Δήμο, κάνοντας αντιπολίτευση!”

“Δεν μας εξέπληξε η προσφιλής συνήθεια του κ. Παπαναστασίου να μην απαντάει επί της ουσίας και να πετάει συνεχώς τη μπάλα στην εξέδρα. Για όλα φταίνε πάντα οι άλλοι εκτός από τον ίδιο.

Αφού λοιπόν θέλει να γυρίζει το χρόνο πίσω θα του υπενθυμίσουμε ορισμένα γεγονότα που δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει. Στο Περιφερειακό Συμβούλιο για το σχέδιο “ΑΘΗΝΑ”, ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, αποχώρησε επικαλούμενος διαδικαστικά θέματα. Θυμίζουμε πως με το σχέδιο “ΑΘΗΝΑ” που ψήφισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας καταργήθηκε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας .

Ισχυρίζεται ο κ. Δήμαρχος ότι αντέδρασε στο Νόμο Γαβρόγλου . Όπως πάντα κατόπιν εορτής! Διότι ενώ είχε συναντηθεί στο Γραφείο του κ. Γαβρόγλου, πριν από τη ψήφιση του Νομοσχεδίου, δεν ενημέρωσε ποτέ το Δημοτικό Συμβούλιο για τις προθέσεις του Υπουργείου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “υπάρχει συμφωνία να μην βγει τίποτα προς τα έξω από τη συνάντηση”!

Μετά την απόφαση της κ. Κεραμέως για αναστολή λειτουργίας του τμήματος Γεωργικής Βιοτεχνολογίας, , ο κ. Δήμαρχος ζήτησε συνάντηση με την Υπουργό η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Αγνοείται.!!

Αλήθεια η Επιτροπή για το Πανεπιστήμιο που ο ίδιος συνέστησε μετά από σύσκεψη φορέων, πόσες φορές συνεδρίασε μέχρι σήμερα;

Μπορεί να μας ενημερώσει ο κ. Δήμαρχος με ποιον τρόπο αντέδρασε όταν το θέμα της επανίδρυσης του τμήματος ΔΠΠΝΤ δεν προχώρησε;

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο κ. Δήμαρχος αναφέρει το εξής: “η προσπάθειά μας είναι διαρκής”. Του ξαναλέμε λοιπόν, πως οι φοιτητές και οι Αγρινιώτες κουράστηκαν να περιμένουν και πως μια διαρκής προσπάθεια θέλει συνεργασίες και ξεκάθαρες κουβέντες, όχι αυταρχικές ανακοινώσεις για το ποιος δικαιούται να ομιλεί και ποιος όχι.
Και κάτι τελευταίο. Στις μεγάλες διεκδικήσεις για τον τόπο μας, κ. Δήμαρχε, δεν υπάρχουν ΄ όρια δυνατοτήτων¨”

https://www.agriniopress.gr/

Σχόλια