ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Σχεδόν στο σύνολό της η παράταξη του πρώην Δημάρχου Ν. Καραπάνου, καταψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο, την μείωση του τιμολογίου της ΔΕΥΑΜ στο Νοσοκομείο!

 

Μεσολόγγι, 16 Νοεμβρίου 2020Σχεδόν στο σύνολό της η παράταξη του πρώην Δημάρχου Ν. Καραπάνου, καταψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο, την μείωση του τιμολογίου της ΔΕΥΑΜ στο Νοσοκομείο!


Κατά τη συνεδρίαση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου την 13-11-2020 – που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη – στα θέματα ημερήσιας διάταξης (8ο) ήταν και η έγκριση της υπ’ αριθ. 107/2020 απόφασης του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜ σχετικά με την μείωση και αλλαγή του παγίου ύδρευσης του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Ενημερώνω προκαταβολικά ότι αποχώρησα από την συνεδρίαση μετά την συζήτηση του 2ου θέματος Η.Δ. περί ώρα 21:10, διότι έκτακτες συνθήκες επέβαλαν να μεταβώ ΑΜΕΣΑ στο Νοσοκομείο της πόλης μας.

Επειδή όμως ο λαϊκισμός έχει κοντά ποδάρια, είμαι υποχρεωμένος να δημοσιοποιήσω ότι από τους παρόντες δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ» του κ. Καραπάνου, οκτώ (8) καταψήφισαν (!) την προτεινόμενη μείωση. Αξιοσημείωτο είναι ότι την πρότασή μας στήριξε ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Δαουτίδης, μέλος της παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ». Και προς τιμήν του. Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τελικά ελήφθη κατά πλειοψηφία.

Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν με εξέπληξε το γεγονός, μιας και υπάρχει προϊστορία.

Απλούστατα επιθυμώ να επισημάνω προς τον πρώην Δήμαρχο κ. Καραπάνο, ότι δεν αρκεί να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του, για ενίσχυση του Νοσοκομείου με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, προκειμένου να “στριμώξει” τον νυν Δήμαρχο κ. Λύρο και να μην ψηφίζει την μείωση του τιμολογίου του Νοσοκομείου, εν μέσω πανδημίας!

Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τη δημοτική αρχή, τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων καθώς και τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους που έδωσαν θετική ψήφο, ώστε να προχωρήσει περαιτέρω η προβλεπόμενη διαδικασία, θεωρώντας ότι πρέπει πάντοτε να προλαμβάνουμε τις εξελίξεις και να θεραπεύουμε τις όποιες παρενέργειες μπορεί να προκύψουν.


ΥΓ. Τα όρια της υπευθυνότητας και της μικροπολιτικής, αναζητούνται εναγωνίως…

Πάνος Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου

για τη Δημοτική Παράταξη

«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»


Σχόλια