ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ !!! Ο Κος Κασόλας κατηγορεί το Υπουργείο Εσωτερικών επειδή επιχορηγεί το Δήμο μας !!!

 


Με ανακοίνωσή του ο κος Κασόλας εγκαλεί το Υπουργείο Εσωτερικών διότι επιχορηγεί, με ποσό των 170.000,00 ευρώ , το Δήμο μας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ζημιές που προκλήθηκαν από τις θεομηνίες της προηγούμενης περιόδου και να ληφθούν μέτρα προστασίας για μελλοντικές καταστροφές.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, λέει, ότι η πολιτική ηγεσία και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου λειτουργούν μεροληπτικά και ευνοούν το Δήμο προκειμένου να λάβει αυτή την επιχορήγηση.

Προφανώς για μια ακόμη φορά ο κος Κασόλας αγνοεί βασικά πράγματα.

  1. Η επιχορήγηση δεν αφορά ολόκληρο το Δήμο αλλά μόνο τη Δημοτική Ενότητα Παλαίρου, η οποία κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας. Παρακαλούμε να την διαβάσετε, εκτός και αν, ούτε ο Γενικός Γραμματέας κάνει καλά την δουλειά του.

  2. Δεν επιχορηγήθηκε μόνο ο δικός μας Δήμος, αλλά πολλοί Δήμοι σε όλη τη χώρα. Γνωρίζετε ότι επιχορηγήθηκαν και οι Δήμοι Λευκάδας, Μεγανησίου και Ξηρομέρου; Είναι προκλητικές και αυτές οι επιχορηγήσεις ; Ρωτήστε το φίλο μας Δήμαρχο Ξηρομέρου. Εκτός εάν η Πάλαιρος απέχει πολύ από το Μύτικα τον Αστακό και το Μεγανήσι. Μάλλον χρειάζεστε και μαθήματα γεωγραφίας.

  3. Πρέπει να μάθετε κε Κασόλα ότι οι επιχορηγήσεις αυτές έχουν διπλό στόχο. Αφενός να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν και αφετέρου να ληφθούν προληπτικά μέτρα για την αποφυγή μελλοντικών ζημιών. Εσείς θεωρείτε ότι δεν υπάρχει ανάγκη για αποκατάσταση ζημιών στην αγροτική οδοποιία, στην εσωτερική οδοποιία, στην κατασκευή νέων φρεατίων, στον καθαρισμό χειμάρρων κ.λ.π; Αν έχετε τέτοια εικόνα δυστυχώς ζείτε αλλού. Είναι πράγματι αδιανόητο, και λυπούμαστε γι αυτό, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης να έχει τέτοιες θέσεις. Ίσως είναι πρώτη φορά στην ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που Δημοτικός Σύμβουλος αρνείται να επιχορηγηθεί ο Δήμος του. Άραγε όλα πρέπει να φορτώνονται στις πλάτες των δημοτών ;

Δεν έχει ξαναγίνει. Καθημερινά Δήμαρχοι απ΄ όλη τη χώρα δίνουν μάχες για να εξασφαλίσουν κάποια κονδύλια και ο κος Κασόλας λέει όχι , δεν θέλουμε τα χρήματα, δεν θέλουμε τα έργα.

Από την ανακοίνωση του κυρίου Κασόλα μπορεί κάποιος να βγάλει χίλια συμπεράσματα. Ένα θα αναφέρουμε εμείς.

Ευσεβής πόθος του κυρίου Κασόλα είναι να μην γίνει ΤΙΠΟΤΑ στον Δήμο για να εκλεγεί αυτός Δήμαρχος.

Η απάντηση είναι ότι θα γίνουν ΠΟΛΛΑ και Δήμαρχος, με τις απόψεις που έχει, δεν θα εκλεγεί ΠΟΤΕ .



Για την Δημοτική Αρχή


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                 Γεώργιος – Θεόδωρος Αποστολάκης

Σχόλια