Ξηρόμερο : Έμειναν Χωρίς Δουλειά 16 Εργαζόμενοι-Ο Όμιλος Ανδρομέδα – Νηρέας – Σελόντα, Δεν Ανανέωσε Τις Συμβάσεις

         


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΙΧΘΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΝΗΡΕΑ ΣΕΛΟΝΤΑ

           ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ 16 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Μετά το συμφωνητικά περί μη αποκάλυψης εμpιστευτικών πληροφοριών, που μόνο σκοπό είχε τη φίμωση και την περιστολή των δικαιωμάτων μας, τις απολύσεις στο Αλιβέρι, αφήνοντας ανθρώπους κυριολεκτικά στο δρόμο, ο όμιλος Ανδρομέδα-Νηρέας-Σελόντα δίνει ακόμα μια φορά τα διαπιστευτήριά του!
Επιδυκνύοντας αναλγησία δεν ανανεώνεο τις συμβάσεις δεκαέξι συναδέλφων στο συσκευαστήριο ψαριών στη Θέση Τσαπουρνιά, αφήνοντάς τους χωρίς δουλειά και υπερεντατικοποιώντας την εργασία ταυτόχρονα για τους εναπομείναντες συναδέλφους.Για άλλη μια φορά ο όμιλος δείχνει ότι οι εργαζόμενοι, δηλαδή οι άνθρωποι που παράγουν τον πλούτο, είναι για αυτόν απλοί αριθμοί! Μπορεί να επικαλεστούν ότι ήταν συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου, ότι είναι νόμιμοι, αλλά ένα πράγμα παραμένει. Η πολιτική του ομίλου να χρησιμοποιεί ανθρώπους και όταν πιστεύει ότι δεν τους χρειάζεται να τους πετάει, πιέζοντας έτσι στα όρια τους υπόλοιπους συναδέλφους!
Αυτό μας δείχνει το μέλλον!
Το σωματείο μας καταγγέλλει αυτές τις πρακτικές και καλεί όλους τους συναδέλφους σε συσπείρωση και αγωνιστική ετοιμότητα, ώστε να αντιμετωπίσουμε και να αλλάξουμε αυτό το μέλλον που ετοιμάζουν για εμάς, χωρίς εμάς!

Σχόλια

  1. Βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας Κώστα γιατί όπως πάτε μαζί με τον δήμαρχο και όλη την επιτροπή αγώνα στο τέλος θα φύγουν και οι εγκαταστάσεις από την Τσαπουρνιά και θα πάνε απέναντι στην Πάτρα και θα σας βγάλει τα μάτια οι εργαζόμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου