Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ. της τακτικής συνεδρίασης, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020.

 



Στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρης ενημέρωσης των δημοτών, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτώνται από την αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου και για πρώτη φορά, τα ηχητικά πρακτικά όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, όπως ήταν και η προγραμματική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής.
ΕΝΑΡΞΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ - ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ (Αρχή - 31:48).
1. Δωρεάν Παραχώρηση χρήσης αίθουσας κοινοτικού καταστήματος Χρυσοβίτσας για την Δημιουργία Λαογραφικού Μουσείου.(31:49 - 38:16).
2. Ψήφιση νέου τροποποιημένου κανονισμού ύδρευσης του Δήμου Ξηρομέρου (38:17 - 39:22).
3. Αναμόρφωση Π/Υ οικ. έτους 2020 (39:23 - 1:13:14).
4. Συμμετοχή του Δήμου Ξηρομέρου στο Πανελλήνιο συντονισμό Ο.Τ.Α α' & β' βαθμού, για την ματαίωση του χωροταξικού σχεδιασμού για τις Ιχθυοκαλλιέργειες (1:13:15 - 1:44:46).
5. Καθορισμός αμοιβής για παροχή υπηρεσιών Νομικής Υποστήριξης για την Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων & Ακτών Αιτ/νιας (1:44:47 - Τέλος).


 

Σχόλια

  1. Δωρεά απορριματοφόρου από το Νηρέα ???? η δημοτική αρχή δέχτηκε δωρεά σκουπιδιάρας από τον Νηρέα και μετά θέλετε να πιστέψουμε ότι κάνει αγώνα ενάντια στην ΠΟΑΥ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Για τα μάτια του κόσμου συμμετέχουν στην επιτροπή αγώνα και μετά παει το γλύψιμο στις ιχθυοκαλλιέργειες σύννεφο .
    Μήπως και προεκλογικά δεν είχαν την στήριξη από τις ιχθυοκαλλιέργειες και τώρα θα εξοφλήσουν τα γραμμάτια ρίχνοντας λίγη στάχτη στα μάτια του κόσμου .
    Σας πήραμε χαμπάρι όμως πολύ νωρίς για την διαπλοκή σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Πιάστηκαν με την γίδα στην πλάτη . ο δήμαρχος ήταν προνομιούχος συνομιλητής των Ιχθυοκαλλιεργητών τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά και έκανε παραμονές εκλογών δεκάδες διορισμούς στον Νηρέα . τώρα όμως το παίζει δήθεν οπλαρχηγός .
    Σε πήραμε πρέφα όμως κύρ Γιάννη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Στην επιτροπή αγώνα ο μεγαλύτερος σε ηλικία είπε , ότι το νόμιμο πρέπει να είναι και ηθικό ,αλλά η αποδοχή της δωρεάς του απορριμματοφόρου από τους ιχθυοκαλλιεργητές δεν είναι ηθικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Τα μάθατε τα νέα ;
    Στο in.gr είναι πρώτο θέμα οι καταγγελίες Καραμέλα για χρηματισμούς τοπικών παραγόντων ποδοσφαίρου ,όταν εκείνος ήταν Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστακού ,ότι όλοι τα πήραν εκτός από εκείνον .
    Την περίοδο εκείνη ποιός στα αλήθεια ήταν Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κατοχής ;
    Ε ρε γλέντια που έχουν να πέσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου