Στο σκοτάδι ο Μύτικας Ξηρομέρου και με δρόμους που μοιάζουν με λίμνες !!!

Κακοκαιρία έπληξε τα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου.

Έντονα προβλήματα σημειώθηκαν στον Αστακό όπου   προκλήθηκαν και υλικές ζημιές σε στέγες κατοικιών.

Στον Μύτικα έχουμε μια διαφορετική εικόνα θλιβερές εικόνες αντικρίζουμε στους δρόμους του Μύτικα πλημμυρισμένοι δρόμοι και βουλωμένα φρεάτια, τα δε φρεάτια υποτίθεται ότι είχαν αποφράξει  πριν λίγες εβδομάδες και λέμε υποτίθεται, διότι διαπιστώνουμε με την πρώτη έντονη βροχόπτωση  τα δυσάρεστα αποτελέσματα των υποτίθεται καθαρισμένων φρεατίων.

Το άσχημο σκηνικό έρχεται να συμπληρωθεί με τον ελλιπείς δημοτικό φωτισμό  που δυστυχώς έχει προκληθεί βλάβη εδώ και αρκετές ημέρες.

 Δεν φρόντισε κανείς απο τους τοπικούς διοικούντες του δήμου Ξηρομέρου να φροντίσει για την αποκατάσταση του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού και την απόφραξη των φρεατίων έστω και την τελευταία στιγμή. 

Κύριε της δημοτικής αρχής οι πολίτες του Ξηρομέρου σας θέλουν δίπλα τους στα δύσκολα.

Να σημειώσουμε ότι τις φωτογραφίες μας τις έστειλε αναγνώστης μας με την παράκληση να αναδείξουμε το πρόβλημα και την ελπίδα να αφυπνίσουμε τους διοικούντες του Δήμου Ξηρομέρου.







 

Σχόλια

  1. Ο Κύριος Mytikas press δεν γράφει τίποτα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικα για να γνωρίζεται αυτη την στιγμή ο μισός Μύτικας έχει ηλεκτροδοτηθεί κάποιος απο την δημοτική αρχή σήκωσε μια ασφάλεια και ο μισός Μύτικας έχει φώτα.
    Τελικα είστε πάρα πολύ χρήσιμοι το φοβο σας να έχουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδια η ανλια χαλασε ππυ τραβαει το νερο..χαλασε η μεγαλη κ δουλευει μονο η μικρη..ηρθε τεχνικος κ αυριο θα δουν τι ζημια εχει μην τρελενεστε ποια φρετια λετε οτι βουλωσαν?μεγαλε γιαννη φωτογραφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα φρεάτια που ήταν βουλωμένο τι λέει ο Μύτικας Πρες που έκαναν ανακοινώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου