ΔΩΡΕΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ...

 



Με επίσημο έγγραφο 15/12/2020 για επίσπευση της  δωρεάς του απορριματοφόρου  στο Δήμο Ξηρομέρου οι εταιρείες ιχθυοκαλλιεργειών ζητούν την  άμεση αποδοχή της δωρεάς. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το θέμα της αποδοχής της δωρεάς θα συζητηθεί στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, αλλά και στο  Δημοτικό Συμβούλιο  προκειμένου να παρθεί η  σχετική απόφαση.

Εν προκειμένω επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες του Προέδρου της ΠΑΝ.ΣΥ  κ. Π. Χολή που έγιναν τον Αύγουστο  2020 για το θέμα της δωρεάς. 

Ζητούμενο πλεον απο την Επιτροπή Αγωνα αλλα και απο το Δημοτικό Συμβούλιο  πέραν του νόμιμου, είναι  το ηθικό μέρος  τυχόν αποδοχής της δωρεάς του απορριματοφόρου υπο τις υπάρχουσες συνθήκες ..

Βελούτσα

Σχόλια


  1. Κατά τα άλλα υπέρ επαναστάτες και παράλληλα να γλύφουμε τις Ιχθυοκαλλιέργειες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ . ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΛΙΓΟ??? ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ??? ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ Ο ΜΑΤΖΑΡΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Στην επιτροπή αγώνα υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του κυρίου Τριανταφυλλάκη ,ο οποίος είπε πως ακόμη και αν η αποδοχή της δωρεάς για το απορριμματοφόρο από τις ιχθυοκαλλιέργειες είναι νόμιμη ,δεν είναι και ηθική.
    Συνέχισε λέγοντας και ο νοών νοήτο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου