ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΑΥ ΕΧΙΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ... Σύμφωνα με πληροφορίες

 


 Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου υπήρχαν πέντε θέματα ημερήσιας διάταξης προς συζήτηση .

Γενικά δεν υπήρξαν εκπλήξεις ως προς την ψηφοφορία των θεμάτων . Η αναμόρφωση του προϋπολογισμού πέρασε με 12 ψήφους υπέρ έναντι 3 κατά καθως πέραν των δημοτικών συμβούλων της συμπολιτευσης  υπερψηφίστηκε απο τους κ.κ. Σταικο και Κολοβό. Κατά ψήφισαν οι δημοτικές παρατάξεις Δυνατο Ξηρόμερο και Λαϊκή Συσπείρωση 

Ας σταθούμε όμως στην αποχώρηση του προέδρου του λιμενικού ταμείου Απόστολου Ντίνου, που αποχώρησε διαμαρτυρόμενος στα δύο τελευταία θέματα , που αφορούσαν την ΠΟΑΥ. Συγκεκριμένα το ένα ήταν για την εκπροσώπηση του δήμου σε πανελλαδικό όργανο ενάντια στην ΠΟΑΥ, και το δεύτερο για τον ορισμό δικηγόρου για την ΠΟΑΥ και την αμοιβή αυτού. Ο κ Αποστόλης Ντίνος αποχώρησε έντονα  διαμαρτυρόμενος και ανέφερε ότι μέλη της επιτροπής αγώνα τον κατηγορούν ότι άλλαξε στάση απέναντι στην ΠΟΑΥ για το λόγο ότι θίγονται τα συμφέροντα του,χωρίς όμως  να κατανομασει ποια μέλη.

Βελούτσα 

Σχόλια


  1. Μπράβο Αποστόλη έδειξες πως έχεις τσαγανό και εξαιρετικό ήθος ,αφού μίλησες για αυτούς που πετούν λάσπη προς το πρόσωπο σου και ενώ εσύ βάζεις από την τσέπη σου τόσο ως Πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου ,αλλά και όταν σου έδωσαν όπως είπες τα 100 χιλιάρικα δεν τα πήρες .
    Και πέταξες και ένα φαρμακερό καρφί πως όταν ήσουν Πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου του Ηρακλή ότι ήσουν ίσως ο μοναδικός Πρόεδρος που δεν πήρες τα πακέτα που έδιναν κάποιοι μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου σε άλλους Προέδρους .
    Για ποιον χτυπούσε η κουδούνα ;
    Θα υπάρχουν και άλλα τέτοια για εκείνους ,που φρόντισαν να πουν πως τα πήρες ,επειδή είχες το θάρρος να εκφράσεις διαφορετική άποψη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λαϊνάς δεν πήρε θέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σας κύριε Ντίνο, τουλάχιστον υπάρχει κάποιος που δεν είναι πιόνι και έχει δίκη του προσωπική άποψη και την ακολουθεί. Θα έπρεπε να ντρέπεστε για την παράταξη σας κύριε τριανταφυλλάκη μόλις κάποιος πει κάτι διαφορετικό από αυτά που σας λένε εσάς οι «γνωστοί» που έχουν δημιουργήσει όλη αυτή την ανακατωσούρα τον τελευταίο καιρό, πέφτετε να τους φάτε με το να τους ρίχνετε λάσπη και να τους συκοφαντείτε, ιπποτιθεται ότι διώξατε το παλιό βρόμικο καθεστώς και φέρατε το νέο το άφθαρτο, τελικά είστε χειρότεροι σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Ο κόσμος ξέρει πια ποιοι κάνουν το κουμάντο και αυτός σίγουρα δεν είστε εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου