Ευρυτανία: Κυνηγός πυροβόλησε κατά λάθος τον αδελφό του

 

Μοιραία για δυο αδέλφια η εξόρμηση για κυνήγι, καθώς πήγαν να κυνηγήσουν στο χωριό Δομιανοί στην Ευρυτανία, όπου και ο ένας πυροβόλησε άθελά τον άλλο!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη νωρίτερα σήμερα, όταν ο ένας από τους δύο μεσήλικες πυροβόλησε κάποιο θήραμα, αλλά αστόχησε και το βλήμα χτύπησε σε κάποιον βράχο, με αποτέλεσμα να εξοστρακιστεί και να χτυπήσει στο κεφάλι τον αδελφό του, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος σε μια δύσβατη χαράδρα!

Ο ακούσιος δράστης ειδοποίησε με το κινητό του τις αρχές και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και πυροσβέστες. Η επιχείρηση διάσωσης για την ανάσυρση του τραυματία από την χαράδρα βρίσκεται σε εξέλιξη, με την ελπίδα να είναι ζωντανός και να μεταφερθεί εγκαίρως στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το evrytanika.gr ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου. Φέρει τραύμα στο κεφάλι, λίγο πάνω από το μάτι. Η κατάστασή του κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή και οι ιατροί αποφάσισαν τη διασωλήνωσή του και διακομιδή του σε μονάδα ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας.

Τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος διερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου.

Σχόλια