Κατσιφάρας: «Ένας χρόνος χαμένος για τις αθλητικές υποδομές της Περιφέρειας»

 

«Ένας χρόνος Μνημόνιο για μια Προγραμματική Σύμβαση που θα απαιτήσει άλλη μια Προγραμματική Σύμβαση. Ένας χρόνος μόνο για την επικοινωνία εις βάρος της ουσίας».

Τα ανωτέρω τονίζει σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού Δυτική Ελλαδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο Απόστολος Κατσιφάρας, έπειτα από την συνάντηση Φαρμάκη- Αυγενάκη στην Πάτρα για την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ειδικότερα, αναφέρει:

«Συνάντηση Φαρμάκη – Αυγενάκη στην Πάτρα: Ένας χρόνος Μνημόνιο για μια Προγραμματική Σύμβαση που θα απαιτήσει άλλη μια Προγραμματική Σύμβαση. Ένας χρόνος μόνο για την επικοινωνία εις βάρος της ουσίας.

Ένας χρόνος υποσχέσεων και απραξίας χρειάστηκε, ώστε το μνημόνιο που είχε υπογραφεί μεταξύ Υπουργείου και Περιφέρειας να μετεξελιχθεί σε μια νέα Προγραμματική Σύμβαση, η οποία θα οδηγήσει σε άλλη μια Προγραμματική Σύμβαση(!!) η οποία θα εξετάσει τη δυνατότητα χρηματοδότησης, με αόριστο χρόνο υλοποίησης, των απαιτούμενων παρεμβάσεων στις αθλητικές υποδομές της περιοχής.

Δυστυχώς, κύριοι, όχι απλά καθυστερείτε αλλά προκαλείτε και χάνετε χρόνο σε φωτογραφίες, αλληλοευχαριστίες και αλληλοϋποσχέσεις. Η άχαρη και υπερβολική επικοινωνία στο απόγειό της.

Η κοινωνία που δοκιμάζεται σκληρά από τη νέα ύφεση και την αβελτηρία της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας ζητά αποτέλεσμα και όχι νέες υποσχέσεις.

Το έχει καταλάβει, άλλωστε, και ο τελευταίος πολίτης στην Περιφέρεια ότι δρομολογείτε όλα τα έργα, ώστε να υλοποιηθούν σε χρόνο προεκλογικό».

Σχόλια