Νοσοκομείο Αγρινίου: Αρνητικά όλα τα τεστ που έγιναν μετά τα κρούσματα της παθολογικής

 


Θετική εξέλιξη προκύπτει στο Νοσοκομείο Αγρινίου, καθότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αρνητικά προέκυψαν τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν σε υγειονομικούς και πολίτες, μετά τη γνωστοποίηση των 11 κρουσμάτων στην παθολογική κλινική....

 
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο Νοσοκομείο Αγρινίου επικράτησε αναβρασμός, καθώς τα 11 κρούσματα στην παθολογική κλινική σήμαναν «συναγερμό» στους αρμόδιους φορείς για τη διαχείριση της κατάστασης. Στο Αγρίνιο μάλιστα έσπευσε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, συνοδεία λοιμωξιολόγου. 

Από τα επιβεβαιωμένα περιστατικά κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθούν τρία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ενώ ένα ακόμη πήρε εξιτήριο και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό στην οικία του. Άμεσα πραγματοποιήθηκε απολύμανση στο Νοσοκομείο και ξεκίνησαν οι διαδικασίες ιχνηλάτησης και οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι. 

Όλα τα δείγματα όσων υποβλήθηκαν σε ελέγχους έχουν βρεθεί -ευτυχώς- αρνητικά. Παράλληλα, οι θετικοί στον κορωνοϊό νοσηλευόμενοι της παθολογικής που παρέμειναν στο Νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκαν στην κλινική covid. 

Τέλος, προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμη αξιόπιστη απάντηση για το πώς προέκυψε η διασπορά στους ασθενείς. 

agriniopress

Σχόλια