Ξέρουμε κάποιοι ενοχλούνται από την αποτελεσματικότητα και την αλλαγή κουλτούρας. Τους αφήνουμε στην θλίψη τους.

 


Είναι προφανές, για άλλη μια φορά, κάποιοι που αντιπολιτεύονται με «φλεβοκέντιση» μέσα σε Δημοτικά Συμβούλια, με τρόπο γελοίο και παραπλανητικό να προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Τους αφήσαμε τον Μάιο του 2019 στην κρίση του κόσμου. «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Η μνησικακία δεν τους επιτρέπει να ενημερωθούν για το τι συνέβη στο σημείο του μικρού αυτού έργου, που δεν είναι σημείο διέλευσης οχημάτων όπως ο καθένας μπορεί να δει.

Βέβαια, δεν περιμένουμε να ζητήσουν συγνώμη για το λάθος τους και τις προσβολές στους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου, που προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες και ήδη απολαμβάνουμε καρπούς, με εντάξεις έργων και αντίστοιχες χρηματοδοτήσεις, πέρα από την καθημερινή ενασχόλησή τους με ποικίλα θέματα που απασχολούν τους Δημότες μας.

Ξέρουμε κάποιοι ενοχλούνται από την αποτελεσματικότητα και την αλλαγή κουλτούρας. Τους αφήνουμε στην θλίψη τους.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

Σχόλια

 1. Η γελοιότητα σας φαίνεται από την ποιότητα των έργων σας και από την ποιότητα του πολιτικού σας λόγου ,που με κουτσαβακισμούς νομίζετε ,πως μπορείτε να επιβάλετε την πολιτική σας γύμνια .
  Οι μάσκες έπεσαν και φάνηκε η διαπλοκή σε ολόκληρο το μεγαλείο σας .
  Για την ταμπακιέρα όμως μούγκα .
  Ασφαλώς η γελοιοποίηση σας με τα χάλια σας ,σας έφερε και θλίψη και παραφροσύνη .
  Αλλά σε λίγο που θα περάσετε την πόρτα του Εισαγγελέα για άλλο έργο με μπόλικη διαπλοκή και μάσα, θα σας κοπεί τελείως η λαλιά και θα κρύβεστε .
  Εκ του γραφείου τύπου της
  Αναζωογόνησης Ξηρομέρου

  ΑπάντησηΔιαγραφή


 2. Εμείς όπως βλέπεις κύριε Τριανταφυλλάκη , δεν σκοπεύουμε να έχουμε έναν στείρο καταγγελτικό αντιπολιτευτικό λόγο ,αλλά θα παρουσιάζουμε πάντα και τεκμηριωμένες προτάσεις για το καλό του τόπου μας και αφήνουμε εσάς μέσα στις λούμπες που ανοίγετε μόνος σας κύριε Τριανταφυλλάκη, να υμνολογείτε για το ανύπαρκτο έργο σας, υβρίζοντας εμάς .
  Γελιέστε αν νομίζετε, πως θα καταφέρετε τίποτα με την πατερίτσα σας τον κύριο Σούλα , ο οποίος ανάρτησε το δικό σας λίβελο ως κεραυνό εν αιθρία ,αλλά δεν ανάρτησε την δικιά μας ανάρτηση καταγγελία με τη τρύπα, η οποία είχε ασφαλώς σταλεί και προηγηθεί της δικιάς σας ,που έπεσε το φορτηγό μέσα με τις τσαπατσουλιές σας και τώρα θα αναγκαστείτε να το ξηλώσετε λολο απο την αρχή .
  Πάρτε το χαμπάρι δεν μπορεί να σας σώσει ο ινστρούχτοράς σας από την αυτοδιαπόμπευση σας
  Παναγιώτης Στάικος


  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου