Δήμος Ξηρομέρου : Ιδού τα χάλια από τις τσαπατσουλιές της Δημοτικής Αρχής!!!!



 Έφτιαξαν άρπα κόλλα αυτόν τον αγωγό ομβρίων δίπλα από το νεκροταφείο Αστακού , με τρόπο απαράδεκτο από μηχανικής- στατικής άποψης .

Δεν ρωτάνε κανέναν ,αφού η έννοια διάλογος τους είναι άγνωστη   , αλλά αποφασίζουνε  με το έτσι θέλω και κάνουνε ,ότι τους κατεβάσει το κεφάλι και να τα ολέθρια αποτελέσματά τους.!!!!

Αντί να έκαναν έναν τσιμεντένιο αύλακα όπως ένα ανεστραμμένο Π κεφαλαίο οπλισμένο με χοντρά   σίδερα και από πάνω να βάλουν καλές μαντεμένιες σκάρες , όπως αυτές που υπάρχουν στα φρεάτια των αγωγών ομβρίων μέσα στην Πόλη του Αστακού , αυτοί οι κύριοι  πήγαν και αφού με το JCB του  Δήμου έσκαψαν το αυλάκι , στην συνέχεια ανέθεσαν σε κάποιον εργολάβο , αφού τοποθέτησαν απλές τσιμεντένιες σωλήνες και από πάνω ,όπως φαίνεται ευκρινώς στις φωτογραφίες, έριξαν μια πετσούλα τσιμέντο περίπου (3) τριών εκατοστών ( αν είναι δυνατόν ;;;;;) και το αποτέλεσμα ήταν ,αυτό που φαίνεται , με το οποίο γίναμε ρεζίλι ανά το Πανελλήνιο , αφού όταν πέρασε ένα φορτηγό από το σημείο ο αγωγός έσπασε , με αποτέλεσμα να πέσει μέσα το φορτηγό και να έρθει μεγάλος γερανός, για να το βγάλει .!!!!!

Οι άνθρωποι πραγματικά με αυτές τις τσαπατσουλιές είναι για γέλια και για κλάματα .!!!

Και γιατί εμείς προτείνουμε ενισχυμένο τσιμεντένιο αύλακα και από πάνω  μαντεμένιες σκάρες  και όχι να καλυπτόταν από ενισχυμένο τσιμέντο με χονδρά σίδερα .

Για τον απλούστατο λόγο επειδή όταν έχει έντονες βροχοπτώσεις, κατεβαίνουν από τον λόφο  που υπάρχει η πηγή Μονοδένρι πολλές πέτρες και χαλίκια και θα βούλωνε συχνά , αλλά όταν θα υπήρχαν οι μαντεμένιες  σχάρες θα τις έβγαζαν και θα καθάριζαν τον αγωγό από τα φερτά υλικά  και όχι αυτή η ψευτοσκάρα που έχουν βάλει στην άκρη του έργου , στην οποία αν τύχει και πατήσει βαρύ όχημα θα πέσει και εκεί μέσα .

Και τώρα αν θέλουν να φτιάξουν πραγματικό έργο, θα πρέπει άμεσα να το ξηλώσουν όλο και να το κατασκευάσουν όπως τους το προτείνουμε εμείς ύστερα από μελέτη και επίβλεψη  της Μηχανικού του Δήμου και όχι των Ειδικών Συμβούλων αφού δεν έχουν τέτοιες αρμοδιότητες .

Και στο ερώτημα ποιος την πληρώνει την ζημιά , δεν χρειάζεται να απαντήσουμε εμείς , αλλά αυτοί που τα κάνουν τσάτρα - .!!!!!

Αστακός 4/12/2020

Εκ του γραφείου τύπου της Δημοτικής Παράταξης

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου    






Σχόλια

  1. Αφού έγινε και ο Ζαχαρίας εργολάβος δημοσίων έργων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Μετά από τέτοια χάλια έχουν το θράσος να βγάζουν και γλώσσα από πάνω ,αντί να κρύβονται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου