ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ» ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

 

 
     Με πρόσφατες αποφάσεις του Δ.Σ του Πράσινου Ταμείου εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» τρία νέα έργα και μελέτες για το Δήμο μας.

Ειδικότερα πρόκειται για:


1. 
Το έργο με τίτλο «Ολοκληρωμένη Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων και χώρων πρασίνου Πλαγιάς Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας». Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 393.505,26 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο με το ποσό των 235.808,00 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο μέρος από ίδιους πόρους του Δήμου. Αφορά στην ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στο κέντρο της Πλαγιάς με νέες επιστρώσεις , κατασκευές πεζοδρομίων και διαμορφώσεις χώρου πρασίνου.

2. Τη χρηματοδότηση Πανελληνίου Αρχιτεκτονικού διαγωνισμού προσχεδίων με θέμα «Ανάπλαση Παραλιακού Μετώπου Βόνιτσας». Η πράξη χρηματοδοτείται με το ποσό των 16.733,00 ευρώ  και αφορά στην διεξαγωγή πανελληνίου διαγωνισμού για την σύνταξη προσχεδίων για την ανάπλαση τμήματος από ΑΝΑΙΣ έως και Οικία Προδρομίτη. Τα προσχέδια που θα προκριθούν θα αποτελέσουν τη βάση για τη σύνταξη της οριστικής μελέτης ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Βόνιτσας.
 

3.  
Τη σύνταξη μελέτης με τίτλο «Σχέδια φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο)». Η πράξη έχει προϋπολογισμό 39.680,00 ευρώ  και αφορά στην σύνταξη μελετών για την κατασκευή Σ.Φ.Η.Ο σε επιλεγμένα σημεία του Δήμου μας.
                                                                                                                        ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

 

Σχόλια