Σπύρος Κουντούρης :Στο Καραϊσκάκης -Καραϊσκάκης, με το MAZDA

 




Στο Καραϊσκάκης -Καραϊσκάκης, με το MAZDA. Έγραψε χιλιόμετρα και χιλιόμετρα στον …Μέλανα Δρυμό του βελανιδοδάσους Ξηρομέρου, κουβάλησε βαντάκια και δέματα καπνού, σωλήνες για σκάτζες στο Βάλτο (Λεσίνι)  και ποτίσαμε για χρόνια καλαμπόκια και τριφύλλια. Ήταν, παράλληλα, το... λεωφορείο για τους ποδοσφαιριστές στους αγώνες της ομάδας μας με εκείνες των χωριών του Ξηρομέρου, το όχημα για τις βραδινές βόλτες στην παραλία του Αστακού και τα ραντεβού (δικά μας και των συμμαθητών και φίλων μας) στις παραλίες του Αϊ Γιώργη, του Μαραθιά, της Βελάς και του Ασπρογιαλίου.

Χωρίς άδεια οδήγησης, κάναμε τις βόλτες μας στο Αγρίνιο (περνώντας, για ν΄ αποφύγουμε τους τροχονομικούς ελέγχους μέσα από τα Όχθια), πηγαίναμε στο Μεσολόγγι και φτάναμε έως το Αντίρριο, όπου το αφήναμε και πέρναμε το αστικό λεωφορείο από το Ρίο για την Πάτρα. Πήγε σε γάμους, μετέφερε προικιά στην καρότσα του, πανηγύρισε κομματικές νίκες και... συνόδευσε δεκάδες υποψήφιους βουλευτές στις επικές αυτοκινητοπορείες, πριν και μετά τις ομιλίες τους, στα χωριά του Ξηρομέρου και στην παραλία του Αστακού.

Γατάκια! Τι είναι το Μπάτεν Μπάτεν και ο Μέλανας Δρυμός μπροστά στο Ξηρόμερο. Η άστον μάρτιν φαντάζει... γατούλα μπροστά στο Mazda. Και δεν ήμασταν και αντιδήμαρχοι! (Απευθύνω πρόσκληση -πρόκληση για ανάρτηση από τα Ντατσούν και τα Τουγιότα).

Σπύρος Κουντούρης

Δημοσιογράφος





Σχόλια