Αποκαταστάθηκε η βλάβη στον αγωγό ύδρευσης στην ΤΚ Αγραμπέλου όπως είχαν προγραμματιστεί

 

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στον αγωγό ύδρευσης ΣΥΚΞ της Τ.Κ. Αγραμπέλου μετά την δημοσιότητα που πήρε το εν λόγο πρόβλημα.

Συγκεκριμένα υπήρξε ανάρτηση στο μπλογκ xiromeronews που γίνεται καταγγελία για βλάβη στον αγωγό του ΣΥΚΞ .

Η απάντηση έρχεται απο τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Δήμο Τάγκα .

Τέλος απο δημοσίευμα της σελίδας βελούτσα στο Facebook  μας ενημερώνει για επισκευή της βλάβης από υδραυλικό του Δήμου !!!!

Ακολουθούν τα δημοσιεύματα με την σειρά που έχουν δημοσιευθεί .

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΑΓΩΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΥΚΞ ΣΤΗ ΤΚ ΑΓΡΑΜΠΕΛΟΥ...

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες όπως είχαν προγραμματιστεί από τον Υδραυλικό του Δήμου Ξηρομέρου και αποκαταστάθηκε η ζημιά που είχε γίνει στο παλαιό αγωγό του ΣΥΚΞ.
Ευχαριστίες του Προέδρου της Τ.Κ.κ.Δ.Τάγκα
στον Δήμαρχο κ. Τριανταφυλλάκη Ιωάννη τον Αντιδήμαρχο Κύριο Μακρή Σωτήρη , τον υδραυλικό του Δήμου Κο Κουτσουμπίνα Ιωάννη και στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού μας Συλλόγου Μπολίκα Δημήτριο για την συνδρομή τους...

ΒΕΛΟΥΤΣΑ


Πρόεδρος Κοινότητας Αγραμπέλου : Τάγκας Δημήτριος...

Προς αποκατάσταση της κακόβουλης ενημέρωσης και αρθρογραφίας
Διαβάζοντας σήμερα την ανάρτηση που έγινε από τον ‘’ Άγνωστο γνωστό’’ συντάκτη σε Agrampelonews και σε xiromeronews ΑΓΡΑΜΠΕΛΟNEWS: Μικρή Βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης ΣΥΚΞ στο Αγράμπελο (agrampelonews.blogspot.com) και έχοντας πάντα ως σημαία μου την αξιοπιστία την καθαρότητα των λόγων μου και το ενδιαφέρον μου για την Σωστή και Τίμια ενημέρωση των πολιτών έχω να τονίσω τα εξής
Η ζημιά έγινε στις 16 Ιανουαρίου ημέρα Σάββατο στον αγωγό του ΣΥΚΞ λίγο πριν την παλαιά δεξαμενή του ΣΥΚΞ (όπως όλοι γνωρίζετε το νερό του ΣΥΚΞ είχε αρκετά χρονιά να έρθει στο χωριό μας και είναι επιτυχία που εδώ και 4 μήνες έρχεται ασταμάτητα χωρίς καμία διακοπή και ελπίζουμε να συνεχίσει να έρχεται) ΟΜΩΣ υπάρχει ένα θέμα που κακώς κάποιοι παλαιότερα το δημιουργήσαν (γνωστοί υδραυλικοί) που κατήργησαν την δεξαμενή την παλαιά και διοχέτευαν το νερό απευθείας στις 6-7 βρύσες που δεν είναι ανοιχτές συνέχεια (λογικό). Το αποτέλεσμα είναι να σπάει συνέχεια σε κάποιο σημείο ο αγωγός μιας και δεν έχει που να πάει το νερό εφόσον το χωριό μας είναι το τελευταίο χωριό της γραμμής του ΣΥΚΞ.
Μέσα σε αυτούς τους 4 μήνες που έρχεται συνεχώς το νερό είχαμε σε 3 σημεία ζημιές . (Μια στην κατηφόρα προς την εκκλησία , μια έξω από το νεκροταφείο και άλλη μια στο ίδιο ακριβώς σημείο που έχουμε τώρα)
Στις 17 Ιανουαρίου ημέρα Κυριακή ενημερώθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κος Σωτήρης Μακρής και υδραυλικός του Δήμου κος Γιάννης Κουτσουμπίνας .
Ο υδραυλικός ήρθε και είδε την ζημιά, κατέγραψε τα υλικά που θα χρειαστεί και μας είπε ότι θα έρθει σε 3-4 μέρες να την επισκευάσει Θεού θέλοντος …..λόγω των εκτάκτων καιρικών συνθήκων μιας και οι βροχές δεν είχαν σταματημό έγινε μια καθυστέρηση μερικών ημερών.
Εχθές επικοινώνησα εκ νέου με τον υδραυλικό και μας είπε ότι σήμερα το μεσημέρι προς απόγευμα θα έρθει να την επισκευάσει.
Υ.Σ. Ενημέρωσα τον Υδραυλικό επίσης για να ξαναενώσει την γραμμή του ΣΥΚΞ με την δεξαμενή μιας και έγινε ο κατάλληλος καθαρισμός και η απολύμανση της έτσι ώστε να μην πέφτουν τα νερά στο δρόμο αλλά να ακολουθούν πάλι όπως παλαιά την υπερχείλιση που υπάρχει.
Κύριε η αρθρογραφία σας είναι χάλια. Συγκεκριμένα γράφετε :
‘’Πρώτον πάρα πολύ νερό χύνονται καθημερινά στο δρόμο χωρίς κανείς να κάνει τίποτα,’’
Να σας απαντήσω ότι :
1.) Το νερό πάλι αύριο που θα φτιαχτεί η ζημιά μόλις γεμίσει η δεξαμενή θα τρέχει από την υπερχείλιση όπως ακριβώς γίνονταν τα χρόνια που ερχόταν, (μιας και η ζήτηση που υπάρχει από της κοινοτικές βρύσες πλέον είναι μηδαμινή)
2.) Πώς είστε σίγουρος ότι κανείς δεν έχει κάνει τίποτα ; από που το συμπεράνατε αυτό ;
Επίσης γράφετε:
‘’Οι εικόνες που συνοδεύουν την ανάρτηση δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί στο Αγράμπελο’’
Σας απαντώ :
Την κατάσταση που επικρατεί στο Αγράμπελο αφήστε να την γνωρίζω καλυτέρα εγώ Κύριε και όχι όπως θέλετε να την παρουσιάσετε εσείς με μια κάκιστη και κακόβουλη ανάρτηση .
Σήμερα το πρωί μου στείλατε ένα μήνυμα ότι θα κάνετε ανάρτηση την ζημιά του ΣΥΚΞ .
Σας απάντησα ΟΧΙ πριν ενημερωθείτε για το τι έχει συμβεί για να έχουν οι αναγνώστες σας πλήρεις και σωστή ενημέρωση. Εσείς αντιθέτως τρέξατε να πάρετε την είδηση και τα σχόλια και να την παρουσιάσετε όπως ακριβώς επιθυμείτε για να δημιουργήσετε άγνωστες εντυπώσεις.
Η ενημέρωση πρέπει να γίνεται με γνώμονα την αλήθεια και όχι για τις εντυπώσεις
Καλή σας μέρα
Τάγκας Χρ, Δημήτριος
Πρόεδρος Κοινότητας Αγραμπέλου
ΠΗΓΗ: F/B ΤΑΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΑναγνώστης του xiromeronews.blogspot.com, έστειλε Φώτο και καταγγέλλει εκφράζοντας την ανησυχία του γιατί να χάνετε τόσο νερό, στο Αγράμπελο από μια τόσο μικρή βλάβη και είναι και επικίνδυνο για τους οδηγούς όταν το νερό παγώσει......

Μια μικρή βλάβη σημειώθηκε εδώ και πολλές ημέρες σε σωλήνα ύδρευσης ΣΥΚΞ στο Αγράμπελο , με αποτέλεσμα να τρέχει δίχως σταματημό.. 

Πρώτον πάρα πολύ νερό χύνονται καθημερινά στο δρόμο χωρίς κανείς να κάνει τίποτα. 

Και δεύτερον τις νυχτερινές ώρες με τη θερμοκρασία να παραμένει καθηλωμένη σε χαμηλά επίπεδα να παγώνει  το νερο και να γίνετε ιδιαίτερα ολισθηρός. 
Οι εικόνες που συνοδεύουν την ανάρτηση δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί στο Αγράμπελο

Σχόλια