Δ. Ραυτογιάννης: «Να τιμηθούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου»

 

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός, ζητά από τους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας να πάρουν πρωτοβουλίες

Με έγγραφο του προς τους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας, ως μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και ως Αντιπρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής Οικονομικών της Π.Ο.Α.Σ.Υ ο συνδικαλιστής Δημήτρης Ραυτογιάννης, ζητά να τεθούν αρωγοί στα πλαίσια του κοινοβουλευτικούς τους έργου ώστε να συμβάλουν στην προώθηση και την προαγωγή του έργου του Έλληνα Αστυνομικού.

Παραθέτοντας ενημέρωση σχετικά με την προσπάθεια και τις επιτυχίες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και της Δίωξης Ναρκωτικών, ζητά από τους βουλευτές να συνδράμουν , ώστε οι αστυνομικοί των υπηρεσιών να τύχουν της Τιμητικής Διάκρισης, με βάση τα όσα προβλέπονται.

Το αίτημα του κ. Ραυτογιάννη:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα το προσωπικό της Υ.Α Αγρινίου καθώς και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου έχουν προσφέρει τα μέγιστα των δυνάμεων τους ώστε να εμπεδωθεί το κλίμα Ασφάλειας και προστασίας του Πολίτη στην ευρύτερη τοπική κοινωνία.


Ο Δημήτρης Ραυτογιάννης

Μία σειρά επιτυχιών με τελευταία την σύλληψη τριών ημεδαπών, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε εγκληματικές πράξεις που έλαβαν χώρα στην περιοχή του Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας και απασχόλησαν την Ελληνική κοινωνία καθώς και τα τοπικά και Αθηναϊκά τηλεοπτικά Μ.Μ.Ε, καθώς και την σύλληψη δύο νεαρών ημεδαπών οι οποίοι φέρονται να διακινούσαν σημαντικές ποσότητες Ναρκωτικών ουσιών, δείχνουν τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας και αυταπάρνησης στο καθήκον του Έλληνα Αστυνομικού σε μία περίοδο που η Πανδημία του κορωνοϊού μονοπωλεί το Αστυνομικό έργο.

Ο Έλληνας Αστυνομικός έχει ως κύρια αποστολή την πάταξη και την καταστολή της εγκληματικότητας και τέτοιου είδους πράξεις θα πρέπει να τύχουν όχι μόνο της προβολής αλλά και τις τιμητικής διάκρισης του Αστυνομικού προσωπικού.

Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται και ανυψώνεται το ηθικό των αντρών και γυναικών των Σωμάτων Ασφαλείας με βασικό αποτέλεσμα την αναχαίτιση της εγκληματικότητας και βασικό πυλώνα την ανύψωση του αισθήματος ασφάλειας του Έλληνα πολίτη.
Για τους ανωτέρω λόγους

ΣΑΣ ΚΑΛΩ:

Πέραν και εκτός των Υπηρεσιακών παραγόντων και προϊσταμένων μας, που είναι βέβαιο ότι ανταποκρίνονται σε κάθε καλή πράξη,

όπως προβείτε στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού σας καθήκοντος σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου να τύχουν της Τιμητικής Διάκρισης, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται με τις διατάξεις του Π.Δ 58/1996 <<Ηθικές αμοιβές>> καθότι τέτοιου είδους πράξεις, υπερβαίνουν κατά πολύ <Το καλώς εννοούμενο Υπηρεσιακό καθήκον> και εν τέλει πρόκειται για ιδιαίτερα διακεκριμένες και εξαίρετες πράξεις.

Με αυτόν τον τρόπο στηρίζετε έμπρακτα και από την δική σας θέση τις προσπάθειες του Έλληνα αστυνομικού με κεντρικό ωφελούμενο τον Έλληνα πολίτη”.

Σχόλια