Πανταζής στο TheCaller WEB TV: Μπορεί να έχω πάει με περισσότερες από 4.000 γυναίκες

Στην εκπομπή «7» του TheCaller WEB TV με τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου φιλοξενήθηκε ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του στο τραγούδι και την έντονη ερωτική του ζωή.

Ο Λευτέρης Πανταζής μάλιστα αποκάλυψε και τον αριθμό των γυναικών με τις οποίες έχει κοιμηθεί, με αφορμή τη δήλωση που είχε κάνει ο Γιάννης Σπαλιάρας στο παρελθόν: “Μπορεί να έχω πάει και με πιο πολλές από 4.000 γυναίκες. Αφού είμαι 40 χρόνια φίρμα. Και με μία να πήγαινα κάθε μέρα… Δεν θέλω να διαφημίζω με πόσες έχω πάει και τι έχω κάνει. Όλες αυτές τις κυρίες που έχω πάει τις ευχαριστώ πολύ, γιατί κι εγώ πέρασα πολύ ωραία μαζί τους και αυτές πολύ ωραία μαζί μου».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα ριάλιτι που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση, αποκαλύπτοντας ότι η νέα παίκτρια των Μαχητών, Ασημίνα Ιγγλέζου είχε παίξει στο βίντεοκλιπ του “Αγάπα με” πριν από 3 χρόνια. Όπως ανέφερε είχε βγει πρώτη στην Κίνα σε έναν διαγωνισμό, ως η πιο όμορφη μάνα και είχε παίξει στο βιντεοκλιπ του για το τραγούδι “Αγάπα με”. Ο Λευτερης Πανταζής περιέγραψε και τον λόγο που της έκανε πρόταση να παίξει στο βίντεοκλιπ του. “Συναντηθήκαμε σε μια εκπομπή και μου έκανε εντύπωση το σώμα της και τη ρώτησα αν θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε βίντεοκλιπ του. Εκείνη του έδωσε το τηλέφωνο της και ένα χρόνο αργότερα, ήρθε και έπαιξε και πάθαμε ένα σοκ”.

Για τη συμμετοχή της στο Survivor, δήλωσε: «Τα καταφέρνει, είναι μαγκάκι. Είναι κλειστή και πιστεύω ότι είναι άνθρωπος που έχει τακτική και δεν κάνει τίποτα στην τύχη. Αμα τη δεις πως αντιμετωπίζει τον αντίπαλο είναι άνθρωπος με τακτική».Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου