Δήμος Ξηρομέρου : Ούτε λόγος για την ταμπακιέρα...

 


Ούτε λόγος για την ταμπακιέρα...

Διάβασα στο  τοπικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης “μύτικας press”... 

Ότι η  προηγούμενη δημοτική αρχή , «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ» έκανε για λογαριασμό του Δήμου με  αδιαφανή τρόπο, 23 προφορικές αναθέσεις συνολικού ποσού 675.216,13 €  για εργασίες, προμήθειες και υπηρεσίες, χωρίς εγγραφή στο Τεχνικό Πρόγραμμα και στον Προϋπολογισμό, χωρίς να είναι εις γνώση του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς επιτροπές και πρωτόκολλα παραλαβής, χωρίς εν τέλει κανένα έλεγχο. Εκ των οποίων, οι  232.565,76 € σε προφορικές εργασίες, παρουσιάστηκαν ξαφνικά μετά το αποτέλεσμα των εκλογών στις 26 Μαΐου 2019!!!

Και αναφέρει ότι  : «Η διαδικασία πληρωμής ήταν οι ενδιαφερόμενοι να προσφεύγουν στην Δικαιοσύνη με σύμφωνη γνώμη του Δήμου Ξηρομέρου, ο οποίος φρόντιζε να αποδέχεται και να βεβαιώνει την οφειλή, κατόπιν να βγαίνει διαταγή πληρωμής και ο Δήμος σε τελική φάση μέσω νομικής γνωμοδότησης, να μην ασκεί ανακοπή επί της διαταγής πληρωμής.»

Αξιοσημείωτο είναι ότι : 

- η τέως δημοτική αρχή θεώρησε ως πολιτική λάσπη τα όσα την κατηγορούσε η νυν  δημοτική αρχή, υπενθυμίζοντας της, με κάθε ευκαιρία σε μια ευδιάκριτη προσπάθεια συμψηφισμού ότι ..«τα ίδια υποχρεώνεστε να πράττεται και εσείς , για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου» 

- Η νυν δημοτική αρχή προσέφυγε για την «διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου»  στους …ελεγκτικούς μηχανισμούς!! και έκτοτε κάθε φορά που διαπιστώνονται δικές της  , διοικητικές αρρυθμίες  θυμάται τα πεπραγμένα της τέως  δημοτικής αρχής και τους …ελεγκτικούς μηχανισμούς!! 

Βελούτσα

Ούτε λόγος όμως  για την ταμπακιέρα...

Ούτε από την τέως ούτε από την νυν δημοτική Αρχή ..


Σχόλια

  1. Δυστυχώς κύριε ΣΟΥΛΑ δεν είστε αντικειμενικός . Που είναι το σχόλιο σας για τις 21 απευθείας αναθέσεις εκτός ημερήσιας διάταξης από την τωρινή δημοτική αρχή ???? δεν γράφεται τίποτα γιατί πολύ απλά είστε γραφείο τύπου της σημερινής δημοτικής αρχής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου