ΣΥΡΙΖΑ Οινιάδων: Βουλιάζει η «γαλάζια κανονικότητα» σε όλα τα επίπεδα



Ακολουθεί η ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Οινιάδων με σκληρή κριτική προς το κυβερνητικό έργο και σχολιάζοντας επικριτικά τις εξελίξεις στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.  

Βουλιάζει η «γαλάζια κανονικότητα» σε όλα τα επίπεδα

Παρακολουθούμε προσεκτικά και με αγωνία κάθε επεισόδιο της «γαλάζιας» φαρσοκωμωδίας σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο με την επιστροφή στην κανονικότητα να έχει μετατραπεί σε εφιάλτη για την χώρα και την τοπική κοινωνία μας.

Μια μικρογραφία του γενικότερου «δεξιού» μπάχαλου αποτελεί ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με τελευταία παράσταση στο θέατρο του παραλόγου, την πρόσφατη συνεδρίαση για τη ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου. Με δυο δεξιές παρατάξεις (δημοτική αρχή και μείζονα αντιπολίτευση) να αψιμαχούν πυροβολώντας τα πόδια τους και με τα δεξιά «ορφανά» (ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι) να αμφιταλαντεύονται στα στρατόπεδα κατά το δοκούν.

Αποτέλεσμα; Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου έχει πλέον διακωμωδηθεί αποτελώντας πεδίο πολιτικής εκμετάλλευσης, καθώς μετά το «μπλόκο» από την Αποκεντρώμενη Διοίκηση, το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε κατά πλειοψηφία την πρόταση της μείζονος αντιπολίτευσης που σύμφωνα με την ερμηνεία του Νόμου αναμένεται να ακυρωθεί και να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο τη λειτουργία του Δήμου και την παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών προς τους πολίτες.

❌ Αυτή είναι η πολιτική στάση της «γαλάζιας στρατιάς».
❌ Αυτός είναι ο διακαής πόθος της.
❌ Ποιος θα πρωτοβάλει το χέρι στο «μέλι».

 Με σύμμαχο πάντοτε τις απεγνωσμένες προσπάθειες του επιτελικού κράτους του Μητσοτάκη που δίνει εν μια νυκτί υπερεξουσίες στα «παιδιά» του, που αφαιρεί τις ανεξάρτητες φωνές των τοπικών συμβουλίων, που «κόβει και ράβει» διατάξεις υπέρ της επανεκλογής των «γαλάζιων» δημάρχων.

Από την κεντρική διοίκηση μέχρι την τοπική αυτοδιοίκηση, τα χωριά των Οινιάδων βιώνουν με τον πιο επώδυνο τρόπο την επιστροφή στην κανονικότητα. Από το 2019 και μετά, η αγροτιά δοκιμάζεται σκληρά, τα έργα υποδομών έχουν μπλοκάρει, οι πολίτες «ματώνουν» καθημερινά για τα αυτονόητα.

❌ Το «γαλάζιο» αφήγημα της κανονικότητας βουλιάζει!
❌ Μαζί και τα «ψυχοπαίδια» του στις τοπικές κοινωνίες!
❌ Η κοινωνία «βράζει» και δεν θα ξεχάσει!

https://iaitoloakarnania.gr

Σχόλια