Με συνεχή και πολύ δουλειά συνεχίζεται η προσπάθεια για ανάπτυξη, για βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας όλων των πολιτών.

Αστακός 17.3.2021

Δελτίο τύπου.


    Μετά και την ψήφιση του Προϋπολογισμού του Οικονομικού έτους 2021, η δημοτική αρχή, έχοντας επιτύχει σε σημαντικό βαθμό την εξυγίανση και την θεαματική διόρθωση των οικονομικών στοιχείων του Δήμου Ξηρομέρου, με συνεχή και πολύ δουλειά συνεχίζει την προσπάθεια να οδηγήσει το Δήμο σε αναπτυξιακή πορεία, να βελτιώσει τις ζωές και την καθημερινότητα όλων των πολιτών.....

Με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, με εμπιστοσύνη στην ορθολογική και επιστημονική αντιμετώπιση των θεμάτων, με εξωστρέφεια και άριστη συνεργασία με τα Υπουργεία, την Περιφέρεια, τις διαχειριστικές αρχές και τους γειτονικούς Δήμους, με ενίσχυση των υπηρεσιών, προχωράμε να αλλάξουμε τον Δήμο Ξηρομέρου.

Δυστυχώς από την αντιπολίτευση δεν υπήρξε καμία άλλη κατατεθειμένη εναλλακτική πρόταση για τον Προϋπολογισμό, που να λαμβάνει υπ’ όψη τα πραγματικά οικονομικά δεδομένα του Δήμου, όπως η νομοθεσία απαιτεί. Ακούσαμε διαπιστώσεις και ευχολόγια, χωρίς να συνοδεύονται από κοστολόγηση και συγκεκριμένη πρόταση.

Θέλουμε επίσης ως παράταξη, να καταδικάσουμε την συντονισμένη και απαράδεκτη επίθεση με προσωπικούς χαρακτηρισμούς, των επικεφαλής της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης, προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ενός ανθρώπου χαμηλών τόνων, βαθιά δημοκρατικού, με ήθος και προσφορά χρόνων στην τοπική κοινωνία της Αλυζίας από κάθε θέση που βρέθηκε. Τέτοιου είδους συμπεριφορές τις αφήνουμε στην κρίση των δημοτών μας.

Όταν δεν έχεις προτάσεις και δεν αντέχεις την σύγκριση, αναγκαστικά καταφεύγεις σε ύβρεις, συκοφαντίες και προσωπικές επιθέσεις με στόχο να αποπροσανατολίσεις τους πολίτες του Ξηρομέρου. Δυστυχώς γι αυτούς οι δημότες μας διαθέτουν κρίση, γνώση και κυρίως μνήμη.

Αγαπητοί συνδημότες, με την δική σας πολύτιμη βοήθεια, αλλά και των εργαζομένων στον Δήμο μας, θα κερδίσουμε το στοίχημα της οικονομικής βιωσιμότητας και της ανάπτυξης.


                          ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

Σχόλια