ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ:Χρυσός το νερό σήμερα στο Ξηρόμερο...

 


Δυστυχώς εδώ και κάποια χρόνια έχουμε πεί το νερό-νεράκι.

Βροχές στη Δυτική Ελλάδα,ασταμάτητες.

Κι όμως πίνουμε εμφιαλωμένο νερό και το καλοκαίρι που γυρίζουμε απο τα θαλασσινά μπάνια πολλές φορές περιμένουμε ατέλειωτες ώρες για ένα ντούς λόγω συχνών διακοπών.

Τι συμβαίνει και με τόσα νερά,νερό δεν έχουμε;

Μπαμπίνη: σε δύο σημεία στο χωριό τρέχει όλο το 24ωρο απο χαλασμένους σωλήνες(δεν υπάρχει υπηρεσία στο Δήμο;).

Όσο για τις παράνομες βρύσες τελειωμό δεν έχουν.

Η Δημοτική αρχή τι κάνει; δεν τα γνωρίζει;

Τα γνωρίζει αλλά το κόστος (σε ψήφους) είναι πολύ μεγάλο.

Όποιος προσπαθήσει να καταργήσει τις παράνομες συνδέσεις την άλλη φορά θα χάσει τις εκλογές.Είναι απλό.

Και δεν τα έχω μόνο με την τωρινή Δημοτική αρχή,το ίδιο έκανε και η προηγούμενη.

Εγώ ο ίδιος ενημέρωσα τον πρώην Δήμαρχο για την κατάσταση που επικρατεί.

Μια 4 μελή οικογένεια στην Αθήνα πληρώνει 38 ευρώ το τετράμηνο.Στο χωριό η μάννα μου 101 ετών πλήρωσε 226 ευρώ το 2019 και τώρα 120 το τετράμηνο εννοείται.

Η απάντηση απο την προηγούμενη Δημοτική αρχή ήταν μήπως κάποιος γείτονας της κλέβει το νερό;

Ποιός γείτονας αφού μόνο υπερήλικες είναι το χειμώνα στα χωριά.

Οι υπεύθυνοι του Δήμου και της Δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης δεν έχουν προβεί σε καμμία μέριμνα ανακούφισης για το πρόβλημα αυτό.

Διερωτήθηκε κάποιος απο τους υπεύθυνους αν μπορούν οι οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες μας να πληρώσουν υπερβολικούς λογαριασμούς ύδρευσης,να πληρώνουν εμφιαλωμένα νερά και ποιό συγκεκριμένα στο χωριό μου εμείς που βρισκόμαστε στο πάνω μέρος του χωριού τις περισσότερες μέρες του καλοκαιριού και τις περισσότερες ώρες να μην έχουμε νερό.

Μήπως ήρθε η ώρα σοβαρά να αντιμετωπίσουμε το όλο θέμα;

Βελούτσα

Σχόλια


  1. Κύριε Ηγούμενε μπορεί εσείς προσωπικά να μην έχετε ευθύνη για την φοροεισπρακτική μανία Τριανταφυλλάκη ,αλλά ο λαός που τον επέλεξε έχει τεράστια ευθύνη .
    Αν δεν κάνω λάθος και στην Μπαμπινη πρώτος ήρθε σε ψήφους .
    Τώρα είναι η ώρα της εξαργύρωσης του λάθους ,το οποίο πληρώνεται πολύ ακριβά και για εκείνους που φταίνε ,αλλά και για όσους δεν φταίνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ συντοπίτη κανείς μια πολύ σωστή απεικόνιση της κατάστασης.Οσα λάθοι και αν έκανε η προηγούμενη διοίκηση του δήμου ,όσα και αν συνεχίζει να κάνει η τωρινή θα πρέπει να αναδύονται και να αντιμετωπίζονται.Η Μπαμπίνη όπως και άλλα χωριά επέλεξαν τον κύριο Τριανταφυλλάκη για να κάνει την αλλαγή , αποδεικνύεται ότι το πολιτικό κόστος είναι το υπέρτατο αγαθό σχεδόν όλων των τοπικών αυτοδιοικήσεων καθώς και της πολιτικής σκηνής της χώρας, δεν θα πρέπει όμως να αποδεχτούμε μια κατάσταση αναλγησίας των μηχανισμών ακόμα και αν έγινε με την ψήφο μας.Τετοια θέματα θα πρέπει να αναδύονται και να πιέσουμε όλοι προς επίλυση.Ελπιζω να ιδρώσει το αυτί των υπαιτίων και να αντιμετωπιστεί σοβαρά ένα τέτοιο θέμα που πλήττει την αξιοπρέπεια καθώς και την τσέπη μας στις τοσο δύσκολες εποχές που βιώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου