Συνελήφθη ο διοικητής του νοσοκομείου του Ρίου

Όλα ξεκίνησαν όταν ο διοικητής έκανε παρατήρηση σε πολίτη επειδή δεν φορούσε μάσκα – Ακολούθησε διαπληκτισμός με αποτέλεσμα ο πολίτης να κάνει μήνυση

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα ο διοικητής του νοσοκομείου του Ρίου στην Πάτρα γιατί εκανε παρατήρηση σε πολίτη επειδή δεν φορούσε μάσκα!

 Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετα τη μια το μεσημέρι οταν ο διοικητής κ. Παναγιώτης Δημόπουλος, εντόπισε στους χώρους του νοσοκομείου, έναν πολίτη, Ρομά, ο οποίος δεν φορούσε μάσκα.

Ο κ. Δημόπουλος του έκανε παρατήρηση με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν και να ειδοποιήθει η Αστυνομία.

Διοικητής και πολίτης οδηγήθηκαν στο τμήμα, όπου ο κ. Δημόπουλος υπέβαλε μήνυση για εξύβριση, απειλή και παραβίαση του άρθρου 265 περί διάδοσης του κορωνοϊου.

Ο πολίτης, έκανε κι εκείνος μήνυση στον διοικητή με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο ίδιος. Στην επικοινωνία που είχε το protothema.gr με τον κ. Δημόπουλο επιβεβαίωσε το γεγονός της σύλληψής του μετά τη μήνυση που του εκανε ο πολίτης, ο οποίος ενοχλήθηκε απο την παρατήρηση που του εκανε γιατί δεν φορούσε μάσκα.

Ο δικηγόρος του διοικητή, καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χρήστος Μυλωνόπουλος τονίζει στο protothema.gr πως «ο κ.Δημόπουλος εκανε το καθηκον του και προσπάθησε να προστατεύσει τη δημοσια υγεία. Η συλληψη του αποτελεί αψυχολόγητη αντίδραση ορισμένων οργάνων της τάξης και είναι εκτος νόμου».

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

protothema.gr

Σχόλια