Πετάνε τα έντυπα στην είσοδο και οι ένοικοι τα αποφεύγουν λόγω κορωνοϊού!

 

Η στήλη δεν ξέρει από αυτά τα κόλπα αλλά οφείλει να μεταφέρει τον παλμό του πολίτη(λέμε τώρα).

Μας μεταφέρουν πολλοί, οι οποίοι λαμβάνουν εφημερίδες και έντυπα μέσω συνδρομής, παράπονα ότι οι διανομείς (μπορεί να είναι εταιρίες αλλά και ιδιώτες που απλά κάνουν την διανομή του τίτλου) πετούν τα έντυπα στις εισόδους των πολυκατοικιών και οι ίδιοι οι ένοικοι δεν τα παίρνουν λόγω κορωνοϊού!

“Μπορεί να φαίνεται παράξενο, αλλά εγώ δεν σηκώνω από το πάτωμα που περνάνε εκατοντάδες άτομα κάθε μέρα ένα έντυπο και να το βάλω σπίτι μου. Το φοβάμαι. Γράψτε κάτι, εγώ θέλω την τοπική εφημερίδα μου γιατί έτσι έχω συνηθίσει εδώ και χρόνια, να μην τα πετάνε να μας τα φέρνουν έξω από την πόρτα μας”, το μήνυμα αναγνώστη.

Μάλιστα. Πρώτον, είναι αξιοθαύμαστο ότι ακόμη υπάρχουν πολίτες που βλέπουν τον έντυπο τοπικό Τύπο. Και δεύτερον, συντασσόμαστε με το αίτημα αλλά, από την άλλη, μπορούμε να φανταστούμε διανομέα να πρέπει να πάει κάθε έντυπο σε κάθε πόρτα! Καταδίκη!

Μήπως να φτιαχτούν και να οριοθετηθούν οι θέσεις που λαμβάνει ο καθένας την αλληλογραφία του στην είσοδο και μετά, ναι, να μην τα πετούν αλλού οι διανομείς; Να είμαστε και λογικοί…

η συντακτική αδιάβαστη μονάδα

Σχόλια