Το μαγνητοσκοπημένο βίντεο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 23 Απριλίου.

 

ds xiromeroy 2342021
 
Το βίντεο ξεκινά στο 11:47. Λόγω διακοπής της σύνδεσης του internet στον υπολογιστή που έκανε την ζωντανή μετάδοση, το 6λεπτο κομμάτι που λείπει, θα αναρτηθεί αύριο συμπληρωματικά. Το Δημοτικό Συμβούλιο καταγράφεται και από δεύτερο υπολογιστή στο Δημαρχείο. 
 
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 
1. Έγκριση της πρότασης της Επιτροπής για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821, για την ''Kαθιέρωση της 25ης Μαϊου κάθε έτους ως ημέρας τοπικής εορτής , ιστορικής σημασίας και ημέρα αργίας για τον Δήμο Ξηρομέρου''. Εισηγητής ο εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Βασίλειος Πολύζος.
2. Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου Ξηρομέρου χρήσεως 2021. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος.
3. Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου στην αίτηση ''Νομιμοποίησης αυθαιρέτων κατασκευών σε χώρους Αιγιαλού στη θέση Μαυρομπολού - Τ.Κ. Μύτικα του Δήμου Ξηρομέρου'' της εταιρείας «ΜΥΤΙΚΑΣ Α.Ε.» Ανώνυμη Εταιρεία Ιχθυοκαλλιεργειών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος.
4. Έγκριση κανονισμού διαχείρισης εγκαταλελειμμένων οχημάτων του Δήμου Ξηρομέρου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος.
5. Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου για την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ), ισχύος 33 ΜW στη θέση ''ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΣ'', Δ.Ε. Αστακού, Δήμου Ξηρομέρου, Π.Ε.Αιτωλ/νίας , της εταιρίας ''ΚΥΩΝ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ '' (ΠΕΤ 21035013220)». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τζαχρήστας.
6. Έγκριση παραχώρησης αιθουσών Καραμούζειου Γυμνασίου Αστακού για λειτουργία Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας. Εισηγητής Μάντζαρης Ελευθέριος.
 
Στην συνεδρίαση καλούνται να συμμετάσχουν ο Δήμαρχος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης, ο προϊστάμενος Διοικητικών & Οικονομικών κ. Στρατομήτρος Ιωάννης και η Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας Ραλάτου Ζαχαρούλα, προς τους οποίους κοινοποιείται η παρούσα.
Στην συνεδρίαση καλούνται να συμμετάσχουν και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Αστακού, Βασιλοπούλου, Καραϊσκάκη και Μύτικα.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ
 
 

 
 

Σχόλια