Διαφωνώ με τις ενέργειες της Επιτροπής Αγώνα των 5 ατόμων.."

 "Διαφωνώ με τις ενέργειες της Επιτροπής Αγώνα των 5 ατόμων.."


Διαβάσαμε χτες στα τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης διάφορα σχόλια για την κινητοποίηση στη Βελα που διοργάνωσε η Επιτροπή Αγώνα .

Ανάμεσα τους και ένα σχόλιο του Δημοτικού  Σύμβουλου της πλειοψηφίας κ.Ντίνου Αποστόλη που γράφει "διαφωνώ με τις ενέργειες της Επιτροπής Αγώνα των 5 ατόμων"

Είναι γνωστό ότι σχετικές απόψεις με  την άποψη του κ.Ντίνου Αποστόλη έχουν εκφράσει δημόσια και αρκετοί άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

Πρόσφατα μάλιστα είδαμε ότι ο Δήμαρχος υποχρεώθηκε και απέσυρε το θέμα από την Οικονομική Επιτροπή  για την αποδοχή της δωρεάς απορριμματοφόρου στο Δήμο από τις εταιρείες ιχθυοκαλλιεργειών 

Ας είμαστε  όμως πραγματιστές και ας μην εθελοτυφλούμε απέναντι στη πραγματικότητα της ΑΛΛΗΛΕΞΑΡΤΗΣΗΣ της κοινωνίας και των εταιριών ιχθυοκαλλιεργειών.

Οφείλει όμως  η Δημοτική Αρχή στο σύνολο της  να εκπέμπει  ένα ξεκάθαρο μήνυμα χωρίς περιθώρια αμφισβήτησης .

Ο λαός μας χρησιμοποιεί μια έκφραση βγαλμένη από τα μύχια της λαϊκής  θυμοσοφίας:  “δε χωράνε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη" 

Ας αναλάβει επιτέλους η Δημοτική Αρχή την ευθύνη για ένα ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ,που  θα αποτυπώνει τυπικά και ουσιαστικά τη παλλαϊκή θέληση των δημοτών και  θα αποτελεί ισχυρή και μόνη δέσμευση κάθε δημοτικής αρχής σήμερα και αύριο .

Βελούτσα ...


Σχόλια

 1. Μ
  Επί τέλους μίλησες Αποστόλη .
  Είσαι ένας έντιμος και ειλικρινής άνθρωπος ,που δεν τα έχουν αμφισβητήσει κανείς αυτά τα προτερήματα σου ,τα οποία είναι γνωστά στην κοινωνία και ακόμη και ο Στάικος μίλησε δημόσια και σε επαίνεσε για τον τίμιο σεβασμό του δημοσίου χρήματος από έδενα ,παρά το γεγονός ότι είστε πολιτικοί αντίπαλοι .
  Άργησες όμως .έπρεπε να έχεις διαχωρίσει την θέση σου για πολλά ,όπως και για την αποκομιδή των απορριμμάτων με την οποία διαφωνείς με τον Δήμαρχο και απλά παρακολουθείς να βρομάει ολόκληρος ο Δήμος .
  Για αυτό πότε θα γράψεις τις θέσεις σου και την διαφωνία σου ,να το κανείς γρήγορα πριν η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη .
  Δεν μπορεί να είσαι ουρά των τριών ανθρώπων .
  Έχεις υποχρέωση να διαχωρίσεις την θέση σου ,όπως έκανες τώρα ,γιατί ο δήμαρχος εσένα και τους άλλους που διαφωνούν μαζί του ,δεν σας κρατάει πουθενά .
  Σας χρωστάει ,αλλά δεν του χρωστάτε τίποτα .
  Εμπρός λοιπόν .
  Με αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν κουμάντο στο δήμο και με τις πράξεις αδιαφάνειας δεν σας ενώνει τίποτα .
  Μην προσβάλεις την ιστορία και τους αγώνες δεκαετιών για τον τόπο σου ,επειδή το έφερε η ζωή να βρεθείς μαζί τους .
  Μακριά τους και γρήγορα .
  Στο λέμε εμείς που σε αγαπάμε πραγματικά και σου δείχνουμε την αγάπη μας και την εμπιστοσύνη μας καθημερινά .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου