Ο Χαρδαλιάς του Ξηρομέρου ....




Σε δεινή θέση βρέθηκε η περιοχή του δήμου Ξηρομέρου σε διάστημα τριών ημερών προκλήθηκαν τρεις πυρκαγιές σε διαφορετικά τοπικά διαμερίσματα του Δήμου.

Το κακό ξεκίνησε από στάνη στο Βασιλόπουλου όπου προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές και απανθρακώθηκαν και ζώα στην συνέχεια προκλήθηκαν πυρκαγιές στις Φυτείες και χτες το βράδυ στην έδρα του Δήμου την πόλη του Αστακού . Το αποτέλεσμα όλων αυτών των πυρκαγιών ήταν να προκληθούν υλικές ζημιές σε περιουσίες δημοτών του Ξηρομέρου. Ενημερώθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία όπου και κατέσβησε τις πυρκαγιές . Μας γεννιούνται όμως απορίες για την απουσία του δήμου στις ποιο πολλές πυρκαγιές . Γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Ξηρομέρου διαθέτει δύο μικρά πυροσβεστικά που εδρεύουν στην έδρα του Δήμου τον Αστακό και ένα μεγάλο πυροσβεστικό που εδρεύει στην Τ.Κ. Παλαιομάνινας.
Το ερώτημα είναι αν υπάρχουν οδηγοί να τα οδηγήσουν η θα ζήσουμε πάλι τα όσα συνέβησαν πρόσφατα με την φωτιά στην οικία στον Αστακό που είχαμε τα πυροσβεστικά άλλα δεν είχαμε οδηγούς.

Ας μας ενημερώσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ποιος ειναι ο προγραμματισμός του και ποια τα μέσα που διαθέτει σε προσωπικό και εξοπλισμό για να σβήσει μια φωτιά αν εκδηλωθεί αύριο?

Σχόλια

  1. Στο βασιλόπουλο τα πυροσβεστικά οχήματα του Δήμου Ξηρομέρου λειτούργησαν οι αντλίες και περίμεναν από την Αμφιλοχία και για αυτό καταστράφηκε ολοσχερώς ο η περιουσία του συμπολίτη μας έχει να μας πει κάτι για αυτό ο Χαρδαλιάς του Δήμου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου