ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΔΗΣ:ΖΗΤΩ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΌΣ ΔΙΆΛΟΓΟΣ...



 ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΔΗΣ:ΖΗΤΩ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΌΣ ΔΙΆΛΟΓΟΣ...


Μετά το αίτημα της Κ.Ε.Δ προς το δήμο Ξηρομέρου και τη συζήτηση που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο για τη νομιμοποίηση των χερσαίων εγκαταστάσεων της Μύτικας Α.Ε, ζήτησα από το Δήμαρχο να με ενημερώσει για την άποψη που εξέφρασε στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με το χρόνο και τη σκοπιμότητα του εν λόγω αιτήματος της Κ.Ε.Δ. 


Ο Δήμαρχος (μάλλον ανημέρωτος) δεν θέλησε να μου απαντήσει ο ίδιος και αν’ αυτού απάντησε η επιτροπή αγώνα για την Π.Ο.Α.Ε.Υ διαδικτυακά μέσα από διάφορες πλατφόρμες «ενημέρωσης» που δραστηριοποιούνται στο δήμο Ξηρομέρου. 


Επειδή το θέμα με αφορά, θέλω να δηλώσω ρητά ότι ουδεμία σκοπιμότητα υπάρχει από μέρους μου όσον αφορά το χρόνο και τη σκοπιμότητα του εν λόγω αιτήματος. 


Απλά, πολύ απλά ζητώ τη νομιμοποίηση των χερσαίων εγκαταστάσεων της εταιρείας που μου δίνει το δικαίωμα ο νόμος. 


Θέλω να δηλώσω ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται από εδώ και στο εξής να ανοίξω κανέναν διάλογο διαδικτυακά γιατί έχω μάθει τους ανθρώπους να τους βλέπω στα μάτια και για πολλούς άλλους λόγους στους οποίους μπορώ να αναφερθώ εφόσον και εάν γίνει δεκτή η παρακάτω πρότασή μου. 


Ζητώ, εφόσον είναι δυνατόν, να γίνει ένας ανοιχτός διάλογος οπουδήποτε και με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, ώστε να εκθέσω και εγώ τη δική μου άποψη για να ενημερωθούν οι πολίτες και ίσως για να αποκατασταθεί η αλήθεια.


Κώστας Αυδής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Μύτικας Α.Ε

Σχόλια


  1. Βεβαίως να γίνει για να δούμε ποιοι λένε αλήθειες και ποιοι λένε ψέματα .
    Θα πέσουν και οι μάσκες όσων παίζουν δίπλα παιγνίδια .
    Δεν είναι δυνατόν να θελουμε να δημιουργήσουμε εμπόδια στον μεγαλύτερο επενδυτή της περιοχής μας ,ο οποίος εκτός από τα ψάρια κατασκευάζει την δεύτερη μεγαλύτερη τουριστική επένδυση στην Δυτική Ελλάδα μετά το Costa Navarino με 5άστερο Ξενοδοχείο ,το οποίο όμως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να προσφέρει περισσότερες θέσεις εργασίας από την μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας που έχει .
    Εκτός από τα νησιά και όχι σε όλα στην στεριανή Ελλάδα ο τουρισμός ελάχιστες θέσεις εργασίας προσφέρει .
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου