Καλούμε όλους τους πολίτες του Ξηρομέρου να συμμετέχουν στην αυτοκινητοπομπή - συμβολική διαμαρτυρία, ενάντια στην ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας.

 



Δελτίο τύπου.



Καλούμε όλους τους πολίτες του Ξηρομέρου να συμμετέχουν στην αυτοκινητοπομπή - συμβολική διαμαρτυρία, ενάντια στην ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας.


Καλούμε όλους τους πολίτες του Ξηρομέρου, σε εφαρμογή της απόφασης 87/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου, που στηρίχτηκε από όλες τις παρατάξεις και όλους τους δημοτικούς συμβούλους, να συμμετέχουν αύριο Κυριακή στις 06:30 μ.μ., στην αυτοκινητοπομπή - συμβολική διαμαρτυρία ενάντια στην ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, που θα πραγματοποιηθεί στον δρόμο Αστακός – Μύτικας στο ύψος της ‘’Βελάς’’.

Είναι μία συμβολική κίνηση σε ανοικτό χώρο, η οποία θα γίνει με αυστηρή τήρηση των κανόνων ενάντια στην διασπορά του Covid.

Με τα αυτοκίνητα μας, με ένα ή δύο άτομα επιβαίνοντες φορώντας μάσκες, παρκάρουμε στο ύψος της ‘’Βελάς’’ σε απόσταση ενός μέτρου από τα άλλα αυτοκίνητα, ανοίγουμε τις πόρτες και στεκόμαστε στο πλάι του αυτοκινήτου, χωρίς να μετακινούμαστε και να πλησιάζουμε κανέναν από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Δηλώνουμε παρόν στην αυτοκινητοπομπή – συμβολική διαμαρτυρία για να προστατέψουμε το τόπο μας, τις θάλασσες μας, το Περιβάλλον, τον Τουρισμό και τους επαγγελματίες του Ξηρομέρου.

Θέλουμε πολύπλευρη και βιώσιμη ανάπτυξη για τον τόπο μας και τους πολίτες του και ο προτεινόμενος σχεδιασμός της ΠΟΑΥ είναι λάθος και καταστροφικός.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

Σχόλια