Ο Τάκης Παπαχρήστος νέος Πρόεδρος των Εθνικών Ομάδων & της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ και εμβληματικός αρχηγός της εθνικής ομάδας, Θοδωρής Ζαγοράκης στην σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ όρισαν τις επιτροπές για την τρέχουσα θητεία της .

Με ομόφωνη απόφαση ο Τάκης Παπαχρήστος ορίστηκε πρόεδρος των δύο σημαντικότερων επιτροπών, κάτι που δείχνει την αναγνώριση στο έργο του και την ουσιαστική αναβάθμισή του μετά την προηγούμενη επιτυχημένη θητεία του.
Ο Τάκης Παπαχρήστος θα είναι πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ που ουσιαστικά έχει τον συντονισμό του έργου όλης της Ομοσπονδίας, μια εξαιρετικά νευραλγική θέση ιδιαίτερα μετά την δύσκολη περίοδο που πέρασε η ΕΠΟ το προηγούμενο διάστημα.

Επίσης θα συμμετέχει σε μια από τις πιο σημαντικές επιτροπές, την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Είναι κοινή ομολογία στους κόλπους της ΕΠΟ ότι η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας βγαίνει η πιο ενισχυμένη από όλες σε αυτή την θητεία.

Η μεγάλη αναγνώριση για όλο το Αιτωλοακαρνανίκο ποδόσφαιρο είναι η επιλογή του Τάκη Παπαχρήστου ως πρόεδρος της επιτροπής των Εθνικών Ομάδων της Ελλάδος, ιδιαίτερα όταν αυτό συμβαίνει με τον Θοδωρή Ζαγοράκη πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ, Διονύσης Βισβίκης επιλέχθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, στην Επιτροπή Διοργανώσεων, του Κυπέλου Ελλάδος και της Γ’ Εθνικής. Μια πολύ σημαντική θέση που αποδεικνύει την εκτίμηση και αναγνώριση του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου

Αναλυτικά:

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

– Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25/06/2021 και ώρα 10:00, στο ξενοδοχείο Grand Hayat, Συγγρού 115.

– Ενέκρινε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών με τη Νορβηγία στο Όσλο, στις 6/6.

– Ματαίωσε όλα τα πρωταθλήματα των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) της σεζόν 2020-21.

– Επικύρωσε τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και Α΄ Κατηγορίας Γυναικών με το επικαιροποιημένο υγεινομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ. Με την ίδια απόφαση ανατίθεται στους παρατηρητές των αγώνων η αρμοδιότητα για τη διενέργεια του ελέγχου, όσον αφορά στην υποβολή των μελών των αποστολών των ομάδων σε test Covid-19 και στην παραλαβή των αποτελεσμάτων της εξέτασης ενός εκάστου.

– Όρισε τους προέδρους και τα μέλη όλων των διαρκών και ειδικών Επιτροπών της Ομοσπονδίας, όπως αυτές προβλέπονται στο άρθρο 42 του καταστατικού της. Πρόεδροι των Επιτροπών ορίστηκαν οι:

Οικονομική Επιτροπή: Κλέαρχος Τζαφέρης

Επιτροπή Διοργανώσεων: Άγγελος Δανιήλ

Τεχνική Επιτροπή: Τάκης Παπαχρήστος

Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου: Κυριάκος Φύτρας

Ιατρική Επιτροπή: Τάκης Καρράς

Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών: Παναγιώτης Διακοφώτης

Επιτροπή Ασφαλείας και γηπέδων: Δημοσθένης Κουπτσίδης

Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου: Θόδωρος Ζαγοράκης

Επιτροπή Εθνικών Ομάδων: Τάκης Παπαχρήστος

Επιτροπή Διαμεσολαβητών: Χρήστος Φαφούτης

Υπεύθυνος Διαχείρισης Ποιότητας (ISO): Άγγελος Δανιήλ

Εκπρόσωπος ΕΠΟ στη SL1: Αστέριος Αντωνίου

Εκπρόσωπος ΕΠΟ στη SL2: Λεωνίδας Θωμαΐδης

Με πληροφορίες από eleftherifoni.gr

Σχόλια