Εκεί στο γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Ξηρομέρου δεν μπορούν να λένε αερολογίες, αφού τα ερωτήματα είναι αμείλικτα

 


Εκεί στο γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Ξηρομέρου δεν μπορούν να λένε αερολογίες, αφού τα ερωτήματα είναι αμείλικτα .

Έτσι λοιπόν μην προκαλούν από την στιγμή που υπάρχει παράβαση καθήκοντος , να απευθυνθώ στον Εισαγγελέα όχι για πλημμεληματικού τύπου άσκησης ποινικής δίωξης ,αλλά για  κακουργηματικού με δόλο σε έκθεση σε κίνδυνο της ζωής ανθρώπων από έλλειψη των προβλεπόμενων μέτρων από θανατηφόρο λοίμωξη .

Πρόθεση μου δεν είναι οι ποινικές διώξεις και οι φυλακίσεις μέχρι και 5 χρόνια ,αλλά η συνεργασία  για να μην θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές και μόνο η συνεργασία , την οποία επιζητώ .

Τίθενται λοιπόν τα ερωτήματα :

Γιατί ο ΕΟΔΥ έρχεται σήμερα Παρασκευή 9/4/2021 και δεν ήρθε την Τετάρτη ,αφού τα Μοριακά tests των Υπαλλήλων του Δήμου έγιναν την Δευτέρα στο Κέντρο Υγείας Αστακού;;;;

Η απάντηση είναι απλή .

Γιατί απλά την Παρασκευή θα έχουν συμπληρωθεί οι 8 ημέρες από την εκδήλωση του πρώτου κρούσματος σε κλειστό χώρο , το οποίο ήταν την περασμένη Πέμπτη .

Όποιος μπει στο  eody.gov.gr διαχείριση κρούσματος σε κλειστό χώρο , εκτός υγειονομικών χώρων ,  θα δει ότι απαιτείται ορισμός διαχειριστή κρούσματος σε κλειστό χώρο.

Και έτσι ερωτούμε ευθέως ;

Είχε οριστεί με απόφαση  Δημάρχου και  Αριθμό Πρωτοκόλλου , η οποία μπορεί να μας παρουσιαστεί , ο  κρούσματος σε κλειστό χώρο ;

Ναι ή όχι και ποιος είναι και αν μπορείτε να μας παρουσιάσετε αυτή την απόφαση  ;

Το ονοματεπώνυμο του λοιπόν . 

Διαφορετικά υπάρχει η πρώτη παράβαση καθήκοντος. 

Στο  eody.gov.gr διαχείριση κρούσματος σε κλειστό χώρο , δεν μπορεί να διαβάζουν και να ερμηνεύουν  όπως θέλουν  , ότι λέει, γιατί τότε  είναι εκτεθειμένοι, να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές , όπως ήδη αποδείχθηκε  πως έκαναν με την διασπορά που έγινε στους υπαλλήλους ,αλλά και σε αιρετούς του Δήμου .

Έτσι καλούνται να μας απαντήσουν επίσημα  , πόσα ήταν τα άτομα  από τον Δήμο μας τα οποία είχαν θετικό Μοριακό Pcr test;;;;;

Γιατί δεν ενημερώσατε και εμάς αλλά και την κοινωνία με τον ακριβή αριθμό των θετικών στα tests  ατόμων , χωρίς ασφαλώς ονοματεπώνυμο και έτσι αφήνεται και εμάς και την κοινωνία στο σκοτάδι της αγωνίας και του πανικού ίσως για κάποιους με άτομα στην οικογένειά τους ,τα οποία ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες ; 

Θα μας δώσετε σήμερα τον αριθμό των θετικών tests ; 

Όπως βλέπετε δεν εκφράζω προσωπικές απόψεις , που περισσή απερισκεψία και βιασύνη σπεύσατε να ανακοινώσατε , αλλά τεκμηριωμένες επιστημονικές θέσεις , για τις οποίες εγώ είμαι απόλυτα δικαιωμένος στην κοινωνία ,ενώ εσείς κύριοι είστε πολλαπλά εκτεθειμένοι κοινωνικά ,πολιτικά ,αλλά και ποινικά .

Γι αυτό από εδώ και στο εξής να είστε πιο προσεκτικοί και να μην εκτίθεστε ανεπανόρθωτα με το να το παίζετε ξερόλες .!!!!

Θα πρέπει επιτέλους να σας μάθει κάποιος :

Κρείττον του λαλείν το σιγάν,  που έλεγαν οι αρχαίοι.!!!!  

Αστακός 9/4/2021

Dr. Παναγιώτης Στάικος

Σχόλια


 1. Γιαννάκη εσύ που μας αράδιαζες ένα σορό από λίνκ τι έγινε και τώρα έχεις άκρα του τάφου σιωπή ;λέγεται πως τα κρούσματα στον δήμο είναι πέντε . είναι αλήθεια ή είναι περισσότερα ;καλά δεν ήξερες δεν ρώταγες πως ο Στάικος πάντα μιλάει με στοιχεία και αποδείξεις και έβαλες τους δικούς σου εκί μέσα να του την πέσουν .
  Τώρα που σε έκανε ρόμπα και σε στρίμωξε , τι λες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 2. Πολλή βουβαμάρα έπεσε εκεί στον δήμο . σας τάπωσε για τα καλά ο Στάικος . πήγατε για μαλλί και βγήκατε κουρεμένοι .
  Όλος ο κόσμος γελάει με τα χάλια σας. την μια ανακοινώνεις δήμαρχε ότι το Δημαρχείο κλείνει μέχρι την Τετάρτη και μετά το γερό στρίμωγμα από τον Στάικο κάθεσαι στα αυγά σου και το πας κλειστό μέχρι το Σαββατοκύριακο .
  Σιγά μην ανοίξει την Δευτέρα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου