ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ : Θλιβερές συμπεριφορές και παρουσίες μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο

 

 

    Θέλουμε ως παράταξη, να καταδικάσουμε την αναίτια, συντονισμένη, άδικη και απαράδεκτη επίθεση με προσωπικούς χαρακτηρισμούς, των επικεφαλής της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης κ.κ. Γαλούνη και Στάϊκου, προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ενός ανθρώπου χαμηλών τόνων, βαθιά δημοκρατικού, με ήθος και αναγνωρισμένη προσφορά χρόνων στην τοπική κοινωνία της Αλυζίας από κάθε θέση που βρέθηκε.

Οι δύο επικεφαλής συντονισμένα και με φανερή προσυνεννόηση, έχουν διακρίνει ως αδυναμία του Προέδρου και το εκμεταλλεύονται φανερά, .....

ότι είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, συναινετικός, με ευγένεια και σεβαστικός προς όλους, που ποτέ δεν θα ρίξει το επίπεδο του και θα μπει στην διαδικασία να απαντήσει στο ίδιο ύφος, σε ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις.

Προσπαθεί με πνεύμα δικαιοσύνης να εφαρμόσει τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος είναι σαφής και συγκεκριμένος, ώστε να τηρείται η διαδικασία, να ακούγονται όλες οι απόψεις επί του θέματος που συζητείται κάθε φορά και οι δημότες να βγάζουν τα συμπεράσματα τους, από τις θέσεις και τα επιχειρήματα των παρατάξεων και των δημοτικών συμβούλων. 

 

Καταγγέλλουμε προς τους Ξηρομερίτες και καταδικάζουμε την θλιβερή συμπεριφορά και παρουσία του διδύμου κ.κ. Γαλούνη και Στάϊκου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, με προφανή σκοπό να ευτελίσουν τον θεσμό του Προέδρου αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου, για να το φέρουν στα μέτρα τους και να αισθάνονται αυτοί άνετα και βολικά.

 

Αυτές οι τακτικές δεν θα περάσουν… Θα μείνουν και οι δύο στην πολιτική μοναξιά και μιζέρια τους…

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

Σχόλια


  1. Γιαννάκη πως σου φαίνεται η απέραντη μοναξιά σου μαζί με τον Λευτεράκη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. Κύριε Τριανταφυλλάκη είστε ανίκανος και ακατάλληλος για Δήμαρχος .
    Όταν ήταν ο Σταικος Δήμαρχος μαζί με τους δυο Προέδρους του Δημοτικού Συμβουλίου οι συνθήκες λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου θύμιζαν το ιερό της Αγίας Τράπεζας των Εκκλησιών .
    Αυτό που επιχειρήσατε με τον επίσης μικρό και ανάξιο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ένα πραξικόπημα ενάντια στην Δημοκρατία και την Ελεύθερη έκφραση της γνώμης των Δημοτικών Συμβούλων .
    Το ηχηρό ράπισμα όμως το φάγατε πιο πολύ από τους συμβούλους της Παράταξης σας .
    Είστε μια μικρή μειοψηφία όχι μόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο ,αλλά προπαντώς στην Κοινωνία ,η οποία σας έχει γυρίσει για τα καλά την πλάτη ,γιατί σας θεωρεί ανυπόληπτους και πολιτικά και ανθρώπινα αφερέγγυους .
    Σας πήρε ήδη η μεγάλη κατηφόρα και μην νομίζετε πως με τραμπουκισμούς και φασιστικές νοοτροπίες, θα επανακτήσετε την εμπιστοσύνη των πολιτών ,οι οποίοι σας έχουν τοποθετήσει στην βρωμιά και την ανικανότητα .
    Όσο και να ψάξετε δεν θα βρείτε πολιτικά σωσίβια .
    Είστε ήδη στης θάλασσας τον πάτο .
    Δεν υπάρχει πιο χαμηλά για να πέσετε .
    Ήδη αποτελείτε παρελθόν για το μεγάλο - υγιές κομμάτι της Κοινωνίας .!!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Γιαννάκη και Λευτεράκη γινατε τεζίλι των σκυλιών στο προχθεσινό συμβούλιο.
    Φάγατε τέτοιο χαστούκι απο τον Λαινά και τον Καραμέλα που αυτά του Στάικου ,του Ζώγα ,του Γαλούνη και των υπολοίπων της αντιπολίυευσης ,ηταν σκετα χάδια .
    Αν ήξετες τι μαρτύριο σε περιμενει Γιαννάκη μέχρι την ημέρα που θα παραδώσεις επίσημα, τότε θα κρυβόσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Γιαννάκη και Λευτεράκη γινατε τεζίλι των σκυλιών στο προχθεσινό συμβούλιο.
    Φάγατε τέτοιο χαστούκι απο τον Λαινά και τον Καραμέλα που αυτά του Στάικου ,του Ζώγα ,του Γαλούνη και των υπολοίπων της αντιπολίυευσης ,ηταν σκετα χάδια .
    Αν ήξερες τι μαρτύριο σε περιμένει Γιαννάκη μέχρι την ημέρα που θα παραδόσεις επίσημα, τοτε θα κρυβόσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή




  5. Γιαννάκη το μίσος σου για τον Στάικο είναι γνωστό σε όλους πλέον , αλλά αυτός σε παίζει σαν τον ποντικό στην φάκα και σε γλεντάει, όταν εσύ τον βλέπεις σαν τον κακό σου εφιάλτη . σου έχει κάνει τελικά την ζωή κόλαση .δεν σε αναγνωρίζουν επάνω στο δημαρχείο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου