Σύλληψη τριών αλλοδαπών γυναικών διότι κατάρτιζαν, διένειμαν & Χρησιμοποιούσαν πλαστές βεβαιώσεις COVID-19 με αποτέλεσμα Αρνητικό 👏 Συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τ.Α Νικαίας –Αγ. Ι. Ρέντη !

=====================

❓Σύλληψη τριών αλλοδαπών γυναικών διότι κατάρτιζαν, διένειμαν  & Χρησιμοποιούσαν πλαστές βεβαιώσεις COVID-19 με αποτέλεσμα Αρνητικό 

====================

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά συγχαίρει για ακόμη μία φορά δημόσια, τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που υπηρετούν στο  Τ.Α Νικαίας-Αγ.Ι.Ρέντη, διότι, παρόλο λιγοστοί, με αίσθημα ευθύνης, υπερεργασία και υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, χθες 18/04/2021  συνέλαβαν τρεις (3) γυναίκες υπηκόους Γεωργίας, κατηγορούμενες για «Πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραβίαση των μέτρων πρόληψης εξάπλωσης ασθενειών κατ’ εξακούλοθηση».

 

Ειδικότερα τον τελευταίο μήνα, είχαν περιέλθει στην Υπηρεσία τους πληροφορίες ότι μία γυναίκα (η μία εκ των τριών κατηγορούμενων), κατάρτιζε και διένειμε πλαστές βεβαιώσεις αποτελεσμάτων COVID-19 σε μοριακό τεστ ή σε rapid τεστ με αποτέλεσμα Αρνητικό. Επιπρόσθετα παραδέχθηκε ότι είχε πωλήσει, έναντι αμοιβής δέκα (10) ευρώ, πλαστές βεβαιώσεις σε τουλάχιστον  πενήντα (50) άτομα. Δυο βεβαιώσεις εξ’ αυτών  χρησιμοποίησαν οι άλλες δυο κατηγορούμενες,  προκειμένου να καταφέρουν να εισέλθουν και να εργαστούν ως συνοδοί ασθενών που νοσηλεύονται στο Γ.Κ.Ν.Νίκαιας. Οι τρεις κατηγορούμενες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημ/κων Πειραιά.

 

🔴 Μπορεί τα «πάρεργα που φορτώνονται» καθημερινά στην Ελληνίδα και τον Έλληνα Αστυνομικό να δυσχεραίνουν το έργο της ΕΛ.ΑΣ, όμως η επιμονή, το φιλότιμο και η υπερεργασία των συναδέλφων μας, προσθέτουν μόνο νίκες στη μάχη απέναντι στο κοινό έγκλημα.

 

🆘 Επιβάλλεται, η πολιτική και φυσική ηγεσία καθώς και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, επιτέλους να δώσουν άμεσα λύσεις στα τρέχοντα και σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν το αστυνομικό προσωπικό και ιδιαίτερα αυτών των ελλείψεων, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή και μέσα. Για να γίνει αντιληπτό το πρόβλημα τονίζεται, όπως μας ενημέρωσαν τα μέλη μας, ότι για την επιχείρηση χρησιμοποιήθηκε και ιδιωτικό όχημα των συναδέλφων, ταυτόχρονα δε ότι, στο Τ.Α. Νικαίας - Αγ.Ι.Ρέντη η Παρούσα δύναμη είναι 14 αστυνομικοί, ενώ η Οργανική (αυτή που θα έπρεπε να έχει) είναι  48.

 

 

 

📢 Συνεχίζουμε και απαιτούμε την άμεση ενίσχυση των Τμημάτων Ασφαλείας

& Αστυνομικών Τμημάτων του Πειραιά.


Για το Δ.Σ

Σχόλια