Καρδίτσα: Πήγε για rapid test και αποκαλύφθηκε η… παράνομη σχέση της με τον κουμπάρο

Το παράνομο ζευγάρι πήγε για rapid test και αποκαλύφθηκε!

Ένα απίστευτο κι όμως… αληθινό περιστατικό συνέβη κατά τη διενέργεια rapid test στην Καρδίτσα «πρόδωσε».

Όλα ξεκίνησαν, όταν σε ένα χωριό εντοπίστηκαν δύο άτομα με κορονοϊό, τα οποία μάλιστα αναγκάστηκαν να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

Η Δημοτική Αρχή ζήτησε από τον ΕΟΔΥ να κάνει ιχνηλάτηση στους κατοίκους. Πράγματι, έφτασε στο χωριό το συνεργείο και έκαναν το rapid test γύρω στα 150 άτομα.

Από αυτά βρέθηκαν δύο θετικά, ενός άνδρα 38 ετών και μιας γυναίκας 29 ετών και τότε ξεκίνησαν όλα. Τα δύο άτομα που βρέθηκαν θετικά, είχαν μεταξύ τους κουμπαριά και αυτό έβαλε τα δύο ζευγάρια σε ανησυχία.

 Το νεαρότερο ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν τρία χρόνια και έχουν ήδη και ένα παιδί ενάμιση έτους, ενώ το άλλο ζευγάρι έχει δύο παιδιά στο γυμνάσιο. Οι κουμπάροι που τους πάντρεψαν μένουν στο ίδιο χωριό και είχαν πολύ στενές σχέσεις. Σύμφωνα με το nassosblog, η γυναίκα του κουμπάρου υποψιάστηκε ότι μπορεί να συμβαίνει μεταξύ τους.

Έτσι, αποφάσισε να παρακολουθήσει το παράνομο ζευγάρι και η αλήθεια δεν άργησε να φανεί. Μια μέρα ο σύζυγος, είπε ότι θα πάει στο χωράφι γιατί βαρέθηκε την κλεισούρα, παρόλο που ήταν σε καραντίνα. Η γυναίκα του όμως τον ακολούθησε και διαπίστωσε ότι είχε πάει σε αποθήκη αγροτικών προϊόντων σε κοντινό χωράφι, όπου τον περίμενε η ερωμένη του.

Τότε, άρχισε να τους καταγράφει με το κινητό της, για να έχει αποδείξεις. Επέστρεψε στο σπίτι και, όταν ο σύζυγός της επέστρεψε, του είπε να πάνε επίσκεψη στους κουμπάρους, όπως και έγινε.

Αφού βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, ξεμπρόστιασε το παράνομο ζευγάρι.

Πηγή: thecaller.gr

Σχόλια