ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΚ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ κ. Σ. ΖΩΓΑΣ: Ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής της στέγης του ιστορικού κτηρίου του χωριού μας (κτισμένο το 1896) στο οποίο στεγάζεται μέσα και το Λαογραφικό Μουσείο.



 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΚ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ κ. Σ. ΖΩΓΑΣ:

Ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής της στέγης του ιστορικού κτηρίου του χωριού μας (κτισμένο το 1896) στο οποίο στεγάζεται μέσα και το Λαογραφικό Μουσείο.
Σταδιακά οι εργασίες θα επεκταθούν και στο εσωτερικό του κτηρίου με την επισκευή των αιθουσών που στεγάζεται το Λαογραφικό Μουσείο και φυσικά και των υπολοίπων αιθουσών που υπάρχουν μέσα σε αυτό.
Έτσι ένας χώρος ιστορικός, ένας χώρος πολιτισμού και παράδοσης αναμένεται σύντομα να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό προκειμένου να μάθει για την ιστορία και την παράδοση του χωριού μας.
Θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Ξηρόμερου, στον Δήμαρχο κ. Τριανταφυλλακη Ιωάννη, όπως επίσης και στον Πρόεδρο της κοινοφελους Επιχείρησης κ. Ελευθέριο Μάντζαρη για την πραγματοποίηση των προαναφερθεντων εργασιών."






Σχόλια

  1. Κύριε πρόεδρε της Τ.Κ Παλαιομάνινας εσεις είστε πολύ άδικος όταν γινόταν το λαογραφικό μουσείο παλαιομάνινας είσασταν ο μεγάλος απών ...
    Δεν αναφερθήκατε ποτέ στους εμπνευστες αυτης της ιδέας καθώς και σε αυτους που το υλοποίησαν ...
    τωρα εμφανίζεσται οτι και καλά εσεις διορθώνεται τα πάντα έλεος ποια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου