Παναγιώτης Στάικος :Πόσο αυταπατώνται κάποιοι ανύπαρκτοι – ετερόφωτοι της πλειοψηφίας....

 


To ενδιαφέρον του για τους δύο Δήμους του Ξηρομέρου ήταν άμεσο ,ξεκινώντας με την ολοκλήρωση του έργου, που παρέλαβε έτοιμο από τον προκάτοχό του κύριο Κατσιφάρα με τις ασφαλτοστρώσεις των μεγαλύτερων τμημάτων του δρόμου από Μπαμπίνη, Αετό , Αρχοντοχώρι , Βάρνακα , Κανδήλα μέχρι Μύτικα , αφού στην Αυτοδιοίκηση πρέπει να υπάρχει συνέχεια και όχι εγκατάλειψη του έργου των προκατόχων ......
Για να ακολουθήσει η ασφαλτόστρωση των χαλασμένων τμημάτων ( το μεγαλύτερο μέρος ) του δρόμου από την Παναγία του Βασιλόπουλου μέχρι την Αερογέφυρα του Αστακού( για το μικρό τμήμα μπροστά στην μάντρα οικοδομικών υλικών του κυρίου Κουντούρη που χάλασε με τα έντονα καιρικά φαινόμενα , δεν μειώνεται η αξία του έργου , γιατί εκεί θα χρειαστεί μεγάλο τεχνικό έργο ,για να αντέχει σε τέτοια φαινόμενα ) , ακλουθώντας το τμήμα του δρόμου από Τσαπουρνιά μέχρι Χρυσοβίτσα και βέβαια εκεί που του πρέπει το μεγάλο μπράβο ,είναι για την ασφαλτόστρωση από Σπουπί προς Παλαιομάνινα , όπου το τμήμα από Σουπί μέχρι Βαλόστρατο ήταν αδιάβατο από τροχοφόρα , ο οποίος γίνεται με Άριστα υλικά υπόβασης και με όλους τους κανόνες της μελέτης και της Μηχανικής των έργων οδοποιίας, με σωστό πάτημα με οδοστρωτήρες και βρέξιμο , ευελπιστώντας ότι θα ακολουθήσει και η σωστή ασφαλτόστρωση με άσφαλτο άριστης ποιότητας , σωστής θερμοκρασίας και σωστού πατήματος με οδοστρωτήρες , για να γίνει ένα έργο χρηστικό για τους πολίτες , που θα αντέχει στην φθορά του χρόνου και θα φέρει την σφραγίδα του Περιφερειάρχη κύριου Νεκτάριου Φαρμάκη και των συνεργατών του και μόνο αυτών .!!!!

Αστακός 20/5/2021

Παναγιώτης Στάικος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου







Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμέρωνε ο Χρόνης σαν γυφτικο σκεπάρνι μαζι με τον χοντρούλι ..
    Αλλα ήρθε ο κ Σταικος και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πράγματα έχουν όπως τα περιγράφει ο πρώην δήμαρχος μπράβο σας κύριε Σταικο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο μουσάτος έλειπε απο τα καρέ της φωτογράφου ...
    Μάλλον θα ήταν σε δουλειές του προέδρου ο μουσάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα ποντίκια λουφαξαν βγήκε ο γατος με την παρέα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Αθήνα 4/9/2019
    Προς τους:



    Δήμαρχο Ξηρομέρου κο Γιάννη Τριανταφυλλάκη
    Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κο Νεκτάριο Φαρμάκη
    Πρόεδρο Κοινότητας Χρυσοβίτσας κο Γιάννη Χρόνη
    Πρόεδρο ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας κο Κώστα Παντ. Σάββα

    ΘΕΜΑ: Προτάσεις Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων για την ανάπτυξη της τοπικής Κοινότητας Χρυσοβίτσας του Δήμου Ξηρομέρου.
    1. Δρόμοι
    Ο δρόμος Τσαπουρνιά-Χρυσοβίτσα-Βαλόστρατο είναι αδιάβατος, βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση και πρέπει οπωσδήποτε να επισκευασθεί αφού πρώτα συνταχθεί νέα τεχνική μελέτη για την κατασκευή του. Επίσης πρέπει να προβλεφθεί δρόμος περιφερειακός έξω από το χωριό και ειδικότερα προς δυσμάς από την Λούτσα μέχρι τη Μεγάλη Γύρα, εφόσον ο κεντρικός δρόμος μέσα στο χωριό είναι πολύ στενός για να περνούν τα μεγάλα οχήματα, όπως αυτά της επιχείρησης «ΝΗΡΕΑΣ» και τα μεγάλα φορτηγά που μεταφέρουν ζωοτροφές και άλλα αγροτικά προϊόντα.
    Να σημειωθεί, επίσης, ότι λίγο έξω από το χωριό στη θέση «Γύρα» και σε απόσταση 50 μ. πριν το πηγάδι «Πανώριο» η μάντρα στην οποία στηρίζεται ο δρόμος έχει υποχωρήσει και στο οδόστρωμα έχουν δημιουργηθεί, εξ αυτού του λόγου, χαραγές – ανοίγματα, με μεγάλο κίνδυνο να καταρρεύσει η μάνδρα και να καταστραφεί ο δρόμος. Στο σημείο αυτό άμεσα πρέπει να γίνουν ενέργειες για να κατασκευασθεί τοιχίο αντιστήριξης. Για το πρόβλημα ήδη έχει ενημερωθεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
    Ακόμη πρέπει να τοποθετηθούν πινακίδες στους δρόμους με ενδείξεις για το πού οδηγεί καθένας απ’ αυτούς και να καθαρισθούν αυτές που έχουν καλυφθεί από τις διαφημίσεις. Επίσης κάθε χρόνο πρέπει να κόβονται τα κλαδιά των δέντρων κι οι θάμνοι στις στροφές των δρόμων που εμποδίζουν την ορατότητα των οδηγών. Σ’ ορισμένα σημεία του δρόμου Χρυσοβίτσα-Τσαπουρνιά τα κλαδιά των δένδρων και οι θάμνοι καλύπτουν το μισό δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις θέλουμε Καψάλη μας έλειψαν όλα αυτά..
    Ο Μάκης έχει την μαγκια να φέρνει τον Καψάλη ...
    Με την αποχώρηση του απο τον συλλογο έπεσε σε μιζέρια το χωριό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΕΣΤΑ ΓΙΑΤΡΕ ΝΑ ΛΟΥΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΜΑΚΗΣ ...
    Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι.
    Ο νοών νοείτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η μόνη προσφορά σου στη ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ κύριε Στάικε ηταν τα 30.000 χιλλιάδες ευρώ που προοριζοταν για το ΤΟΕΒ και τα οποία παρα την υπόσχεση σου δεν τα έδωσες ποτέ.χρήματα απο το υπουργείο προς το ΤΟΕΒ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λες ψέματα κύριε Σταικε στη Χρυσοβίτσα ούτε ένα έργο δεν έκανες. Δεν είναι τυχαίο που στις επόμενες εκλογές αν και εν ενεργεία Δήμαρχος δεν κατάφερες να φτιάξεις συνδυασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η κυρία Τζένη τι λέει για όλα αυτά...
    Μεγάλη δημοσιιγρφε πάρε θέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρόεδρε της τοπικής κοινότητας Χρυσοβιτσας για το τοεβ έχεις να μας πεις κάτι ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου