Ηλίας Κοτρότσος : Εδώ, στη ρωγμή του χρόνου...



 Στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, στην κεντρική σελίδα, υπάρχει ένας σύνδεσμος που οδηγεί σε πίνακα ανακοινώσεων της Επιτροπής Αγώνα εναντίον της Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας.

Εκεί ενημερωνόμασταν όλοι και για όλες τις ενέργειες και αποφάσεις της Επιτροπής Αγώνα,έως και την 17.1.2021.
Έκτοτε περιστασιακά και ανεπίσημα η ενημέρωση για τις ενέργειες και αποφάσεις της Επιτροπής Αγώνα πέρασε αποκλειστικά στη Ομάδα facebook "Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας" με διαχειριστή τον κ. Β.Σουλα.
Στις 6 Μαΐου κλήθηκαν εκτάκτως σε συνεδρίαση τα μέλη της επιτροπής αγώνα νυχτιάτικα 11:20 μ.μ. προκειμένου να συνεδριάσουν καθώς ο Δήμος κλήθηκε να καταθέσει τις προτάσεις του ,την 7/5/2021 στο Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ)του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Ακολούθησαν κι άλλες συνεδριάσεις της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στη Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδες Νήσων και Αιτ/νίας.
Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι δεν κρίθηκε σκόπιμο να υπάρξουν ανακοινώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου άλλα ούτε και στο f/b, προκειμένου να ενημερωθούν οι δημότες :
-ΑΝ κατατέθηκαν εκ μέρους της επιτροπής Αγώνα και του Δήμου Ξηρομέρου προτάσεις στο Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ) του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
-σε ποιες ενέργειες ενόψει της άρσης του lockdown έχει αποφασίσει να προχωρήσει η Επιτροπή για την κλιμάκωση του Αγώνα.
Ηλίας Κοτρότσος.
ΒΕΛΟΥΤΣΑ

Σχόλια