Γνώριζε ότι έφευγε…

 

Μόνο κεραυνός εν αιθρία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η απομάκρυνση του Πάνου Παπαδόπουλου από την διοίκηση του νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Η σύμβαση του είχε λήξει και παρέμενε στο ίδρυμα εξαιτίας της κατάστασης που προκάλεσε η Covid. Από εκεί και πέρα, είχε επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, ώστε να ανανεώσει την θητεία του. Ο κ. Παπαδόπουλος, αν και εξέχων στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, υπηρέτησε με συνέπεια τις πολιτικές υγείας της ΝΔ και του Β. Κικίλια. Και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την επικοινωνία, λειτουργώντας κατά κύριο λόγο επιλεκτικά και με διαρροές και δημοσιοποιώντας δελτία τύπου, ακόμη και για την δωρεά… πιεσόμετρου!

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχαν και συγκεκριμένοι πολιτικοί-αυτοδιοικητικοί παράγοντες του συντηρητικού χώρου που πίεζαν προς αυτή την κατεύθυνση. Μερικοί τοπικοί φορείς επίσης “έσπρωξαν” προς αυτήν την κατεύθυνση.

Όμως σε όσους γνώριζαν τις διαδικασίες και το παρασκήνιο, ήταν δεδομένο πως ο κ. Παπαδόπουλος δεν θα παρέμενε στη θέση του. Το θέμα ήταν το πότε θα λαμβάνονταν η απόφαση αυτή. Το πλήρωμα του χρόνου τελικά ήρθε.

Η εξέλιξη δεν είναι ούτε έκπληξη, ούτε αιφνιδιασμός. Και αυτό το γνώριζε και ο ίδιος ο κ. Παπαδόπουλος. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε, πως το τελευταίο διάστημα “ανακάλυψε” και πάλι την αντιπολιτευτική ρητορική, αφού “ξιφούλκησε” εσχάτως για τους εμβολιασμούς, την διαχείριση της έξαρσης της πανδημίας κλπ. Ίσως να ετοιμάζονταν και για μια “ηρωική έξοδο”, ίσως να έτρεφε και μια τελευταία ελπίδα, όμως οι εξελίξεις τον πρόλαβαν…

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το πρόσημο της θητείας του, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αρνητικό.

https://www.agriniopress.gr

Σχόλια