Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

 


    Το άσπρο μαύρο θέλησε να παρουσιάσει στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο στο σοβαρό θέμα των Αιολικών Πάρκων, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, με φθηνά τεχνάσματα, ψέματα και περίσσιο θράσος. Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν, διότι δυστυχώς γι αυτόν τα γραπτά μένουν.

Σας παραθέτουμε τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στις 19 Ιανουαρίου 2019 σε όλα τα τοπικά Blogs, με επίσημο δελτίο τύπου του συνδυασμού του, γραμμένο από τον ίδιο, με προγραμματικές θέσεις της παράταξης του, τι θα πράξει αν είναι ο επόμενος Δήμαρχος Ξηρομέρου.

https://xiromeronews.blogspot.com/2019/01/blog-post_939.htmlΤώρα κάνει πως δεν θυμάται και εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ίδιο του τον εαυτό και τους συνυποψήφιους του υποτιμώντας την νοημοσύνη του μέσου δημότη του Ξηρομέρου, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν έχουν νου και σκέψη.

Παράλληλα, πέρα από το θέμα των ανεμογεννητριών, που με περηφάνια φωτογραφίζει, βλέπουμε φωτογραφίες από την κατάσταση των κοιμητηρίων, των κάδων σκουπιδιών, των δρόμων, του πρασίνου, που οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν για χρόνια οδήγησαν στη παρακμή του τόπου μας.

Αυτή την εικόνα αλλάζουμε σήμερα με πολύ δουλειά και δυσκολίες.

Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην κρίση των δημοτών.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

Σχόλια


 1. Μεγαλύτερη ξεφτίλα δεν έχει πάθει δήμαρχος στην Ελλάδα . το μεσημέρι να λέει άλλα και το βράδυ της ίδια ημέρας με κωλοτούμπα που θα ζήλευε και η Κομανέτσι να προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 2. Μόνος σου έγινες ρόμπα δήμαρχε με τους άθλιους και ύποπτους χειρισμούς σου .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 3. Αντί να ζητήσεις συγνώμη κύριε Τριανταφυλλάκη που βρομάει ο Δήμος από την μια έως την άλλη άκρη ζητάς και τα ρέστα από τον Σταικο ,ο οποίος σε συνεργασία με όλους τους Δημοκράτες του Δήμου ανεξάρτητα με την παράταξη στην οποία ανήκουν ,κατάφερε και σε εξανάγκασε σε κωλοτούμπα αφού σε διαπόμπευσε πρώτα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 4. Τι άλλαξε από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ Γιαννάκη . τι τους είπες να δώσουν για δόλωμα στο συμβούλιο , που τους το πέταξε στα μούτρα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου