Στη συνεδρίαση της επιτροπής Αγώνα παραβρέθηκε χτες ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ιχθυοκαλιεργειας " Μυτικας ΑΕ" κ Αυδης.

Φωτογραφία αρχείου....

Συνεδρίασε χτες η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στη ΠΟΑΥ ..Παραβρέθηκε και ο ιδιοκτήτης της "Μυτικας ΑΕ" Ιχθυοκαλιέργειες...
Στη συνεδρίαση της επιτροπής Αγώνα παραβρέθηκε χτες ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ιχθυοκαλιέργειας " Μυτικας ΑΕ" κ Αυδής.
Με χαρακτηριστικη άνεση ανταπάντησε ότι "δεν νιώθει διόλου φιλοξενούμενος" καθώς οι πολύπλευρες επαγγελματικές δραστηριότητες του είναι στο τόπο,που μεγάλωσε, σέβεται και αγαπά.
Αναφέρθηκε στο δικαίωμα του ,να νομιμοποιήσει τις αυθαίρετες κατασκευές της εταιρείας ιχθυοκαλιέργειας, αφού ο νόμος του το επιτρέπει .
Έκπληξη προκάλεσε η αναφορά του σε φασίζουσες συμπεριφορές ανώνυμων σχολιαστών στα τοπικά μπλοκ κοινωνικής δικτύωσης, απέναντι του εξαιτίας του σύννομου αιτήματος του για νομιμοποίηση των υπαρχουσών επι παρά πολλά χρόνια αυθαίρετων κατασκευών της εταιρείας ιχθυοκαλιέργειας.
Αφορμή δε αυτής της "φασίζουσας επίθεσης" εις βάρος του, απο ανώνυμους σχολιαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν η άρνηση του Δημοτικού Συμβουλίου να παρέχει θετική γνωμοδότηση στο αίτημα του.
Αναφέρθηκε επίσης στη πολύπλευρη μακρόχρονη προσφορά του στη κοινωνία του Ξηρομέρου άλλα και στη δημιουργία πολλών θέσεων εργασίας .
Κάτι που διαχρονικά έχει από όλους αναγνωριστεί ακόμη και με την φυσική παρουσία τους στις μονάδες ιχθυοκαλλιέργειες.
Από την πλευρά μας οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στο κ Αυδή , οτι αδικεί τα τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού στο παρελθόν είχαν ειδικά αφιερώματα στις πολύπλευρες επαγγελματικές του δραστηριότητες...
ΒΕΛΟΥΤΣΑ......

Σχόλια