Θρασύς" Vs "Κωλοτουμπας"

 


"Θρασύς" Vs "Κωλοτουμπας"


Στην επιτροπή ποιότητας Ζωής ...

του Δήμου Ξηρομέρου, ο Δήμαρχος και οι  4 Αντιδήμαρχοι του που συμμετέχουν στην Επιτροπή συναποφασίσαν   θετικά  ομόφωνα για τη δημιουργία των δυο αιολικών πάρκων στις θέσεις ΒΕΛΟΥΤΣΑ και ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟ του Δημου Ξηρομέρου.


Έρχεται σήμερα στη συνεδρίαση ο Δήμαρχος και παρά την θετική εισήγηση της επιτροπής ποιότητας Ζωής που ψήφισε και ο ίδιος , εισηγείται ΑΡΝΗΤΙΚΆ.


Η αλλαγή πλεύσης- στάσης  του δημάρχου κατα την αποψη του  επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ειναι αποτέλεσμα "εξω-θεσμικων πιέσεων".??


Μάλιστα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  την αλλαγή θέσης του Δημάρχου την αποκάλεσε "κωλοτουμπα" και τη συνέκρινε  με τιςαποδοσεις στην ενόργανη γυμναστική της Nadia Comanenci.


Ο Δημαρχος Ξηρομέρου , στη συνέχεια , του θύμισε τις δικές του ευθύνες για τις υπάρχουσες 14  ανεμογεννήτριες , τον αποκάλεσε " πολιτικά θρασύ"  και του ζήτησε να ενημερώσει τους δημότες για το " που πηγαν ανταποδοτικά"..


Για την ιστορία η σχετική απόφαση εγκατάστασης των  14 υπαρχουσών ανεμογεννητριών ειχε παρθεί  επί Δημαρχίας  Πυθαγόρα Σαμαρά.


Βελούτσα....



Σχόλια