Β.ΠΟΛΥΖΟΣ: συμβάλουμε ως ΝΠΔΔ μόνο στα πλαίσια συνδιοργάνωσης πολιτιστικής και αθλητικής εκδήλωσης

 



Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ πρόεδρος ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του , μας ενημέρωσε  ότι  μέχρι και την Παρασκευή 18-6-2021 αιτήσεις οικονομικής ενίσχυσης στα πλαίσια συνδιοργανωσης εκδηλώσεων  είχαν  καταθέσει οι σύλλογοι:

1.Με την αριθ. πρωτ: 274/04.06.2021 αίτησή του ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Αστακού «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» στα πλαίσια της διοργάνωσης του 5ημερου SUMMER CAMP ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ 

2.Με την αριθ. πρωτ.: 292/14.06.2021 αίτησή του ο Περιβαλλοντικός, Πολιτιστικός, Σύλλογος Αρχοντοχωρίου «Η ΖΑΒΙΤΣΑ» 

 3.Με την αριθ.πρωτ.:242/25.05.2021 αίτησή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φυτειών «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ»

 4.Με την αριθ.πρωτ.:294/15.06.2021 αίτησή του ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Απανταχού Χοβολιοτών Αστακού και 

 5.Με την αριθ.πρωτ.:310/18-06-2021 αίτησή του ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα 

Εκκρεμεί  η αίτηση του Συλλόγου Γυναικών Αστακού που θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ  στην υπ Αριθμ.Απόφ. 27/2021 ΟΜΌΦΩΝΑ αποφάσισε :


1. Την έ γ κ ρ ι σ η συνδιοργάνωσης Πολιτιστικών Αθλητικών Εκδηλώσεων με τους Συλλόγους που έχουν έδρα τα χωριά του Δήμου μας,καλύπτοντας από το Νομικό μας Πρόσωπο ένα μέρος των εξόδων, όπως δαπάνες δημοσίευσης (αφίσα), ηχητική κάλυψη, μετάλλια απονομής (για τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο Αστακού «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ») κλπ. , ανάλογα με το πλήθος των εκδηλώσεων κάθε Συλλόγου. 

 2. Οι εκδηλώσεις να πραγματοποιηθούν με βάση τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις. Υπεύθυνοι για την τήρηση των μέτρων να είναι οι παραπάνω Πολιτιστικοί -Αθλητικοί Σύλλογοι. 

  Διευκρίνισε ότι ο Ηρακλής Αστακού και ο Σκοπευτικός σύλλογος δεν έχουν καταθέσει αίτηση  και  ότι από την πλευρά του ως Πρόεδρος του ΝΠΔΔ έχει κάθε διάθεση καλής συνεργασίας ,όπως και με όλους τους συλλόγους για  συνδιοργανωση κοινών εκδηλώσεων   στα πλαίσια του σκοπού του ΝΠΔΔ.         

Προέτρεψε τους συλλόγους ότι  για  τυχόν ανάγκη  οικονομικής κάλυψης μέρους των  λειτουργικών ή άλλων εξόδων και αναγκών τους, να απευθυνθούν με αιτήσεις τους προς το Δήμο Ξηρομέρου προκειμένου να εξεταστεί από την αρμόδια Οικονομική Επιτροπή αν υπάρχει σχετική δυνατότητα.

https://veloutsanews.blogspot.com/2021/06/blog-post_828.html

 πολιτιστικής και αθλητικής εκδήλωσης

Σχόλια