Γλυκά Νερά: Τι υποστήριξε ο πιλότος ότι ήταν αυτό που τον οδήγησε στη δολοφονία της Καρολάιν





 Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη από την ομολογία του 32χρονου πιλότου για τη δολοφονία της συζύγου του. Στα μέσα Μαΐου, της έλεγε το "τελευταίο αντίο" μέσα από το instagram με μία φωτογραφία από το γάμο τους.

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις σοκαριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του φόνου της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά καθώς το βράδυ της Πέμπτης (17/06), ο 32χρονος σύζυγός της, ομολόγησε τη δολοφονία της.
Στις 16 Μαΐου, ο 32χρονος πιλότος είχε επιλέξει να αποχαιρετίσει την σύζυγό του με μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο instagram.
Μάλιστα, είχε επιλέξει μία φωτογραφία από τον γάμο τους ενώ συνόδευε την ανάρτησή του με τα εξής λόγια: «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».

Η μαραθώνια κατάθεση που «έσπασε» τον 32χρονο

Ο νεαρός άνδρας «έσπασε» μετά από μαραθώνια κατάθεση στη ΓΑΔΑ και ενώ οι αστυνομικοί είχαν στη διάθεσή τους, αδιάσειστα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα.Η 20χρονη μητέρα έφυγε από τη ζωή στις 11 Μαΐου στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά με τον σύζυγό της να καταθέτει τότε ότι είχε προηγηθεί εισβολή ληστών σπίτι τους, οι οποίοι δολοφόνησαν την σύζυγό του και το σκυλί τους.
Μάλιστα, το μωράκι του ζευγαριού είχε βρεθεί πάνω στο άψυχο κορμί του θύματος με τον 32χρονο πιλότο, να καταθέτει ότι τον είχαν δέσει οι κακοποιοί και πως δεν είχε αντιληφθεί τι είχε συμβεί στην γυναίκα του παρά μόνο ότι τον έλυσαν οι αστυνομικοί.
«Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν με έλυσε η αστυνομία», ήταν τα λόγια του...

Τα στοιχεία που «έδειξαν» τον πιλότο

Το μεσημέρι της Πέμπτης (17/06), με εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ο 32χρονος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από την Αλόνησσο όπου βρισκόταν για το μνημόσυνο της συζύγου του, στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, για περαιτέρω κατάθεση καθώς είχαν προκύψει νέα στοιχεία.
Οι ειδικοί των εργαστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών είχαν εντοπίσει τρία συγκεκριμένα δεδομένα:
Η κάρτα μνήμης της κάμερας είχε αφαιρεθεί την προηγούμενη ημέρα από αυτή της δολοφονίας.
Το smart watch που είχε στο χέρι της η 20χρονη κατέγραψε σε βιομετρική εφαρμογή παλμούς σε χρόνο που σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου ήταν νεκρή.
Εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο δείχνει μετακίνησή του βάσει ύψους από τη σοφίτα όπου διαπράχθηκε το έγκλημα στο υπόγειο της μονοκατοικίας και σε χρόνο που σύμφωνα με την κατάθεσή του, ήταν δεμένος.
Σύμφωνα με τους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, η 20χρονη είχε συχνά προστριβές με τον σύζυγό της το τελευταίο διάστημα και φέρεται να είχε διατυπώσει την επιθυμία της να τον εγκαταλείψει και να μετακομίσει στην Αλόννησο με το παιδί τους.
Οι πληροφορίες φαίνεται πως προέρχονται από άτομο στο οποίο εμπιστεύονταν η 20χρονη και εκμυστηρευόταν διάφορα προσωπικά της θέματα.
 Το πρόσωπο αυτό είχε καταθέσει όλα αυτά τα δεδομένα, όμως, δεν υπήρχε -τότε- κανένα άλλο στοιχείο που να εμπλέκει ως ύποπτο τον 32χρονο.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, οι προστριβές και οι απειλές για χωρισμό επιβεβαιώνονται και από μηνύματα SMS στο κινητό τηλέφωνο της Καρολάιν, τα οποία ανάκτησε η ΕΛ.ΑΣ.

Σχόλια